Povezane vesti
Rada Manojlović: Govorili su mi da moram da imam Roleks i bundu, makar nemala šta da jedem
Vesti online 19.07.2023
Rada Manojlović započela je muzičku karijeru učešćem u “Zvezdama Granda”, a u nekoliko navrata je istakla da želi da ostane svoja, verna prirodnom izgledu, ponašanju i bez papreno skupih komada nakita, kao i garderobe. Kako je istakla… »
Koleginice su mi govorile da kupim šanel i roleks: Rada Manojlović progovorila o pritiscima koje je trpela na početku…
Večernje novosti 19.07.2023
RADA Manojlović redovna je tema modnih kritičara i godinama joj mnogi zameraju što više novca ne izdvaja za garderobu, ali i što se nije podvrgavala estetskim operacijama. Foto: ATA images Ona je sada priznala koliko su je pritiskali, pa otkrila i da… »
Vesti dana »
BLOG „Svi kao jedan“: Protesti širom Srbije, skupovi podrške studentima i u nekim evropskim gradovima
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih
„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?
Danas pre 1 danjoš 6 povezanih
Počinju pregovori o drugoj fazi primirja izraela i hamasa: Obustava vatre na 42 dana i oslobađanje svih talaca
Kurir pre 10 minutajoš 31 povezana
Milanovi neočekivani rezervisti prekinuli "tuču" sa Empolijem, Pavlović sve bolji
Sportske.net pre 2 satajoš 59 povezanih