Повезане вести

Ништа од свадбе у дервенти Слађа разочарана: 'Хтела сам дете са Золом, а он ме је издао'

Ништа од свадбе у дервенти Слађа разочарана: 'Хтела сам дете са Золом, а он ме је издао'

Ало 22.07.2023
Иако је све обећавало да ће Зола и Слађа завршити заједно, то се ипак није десило. Слађа Лазић имала је велике планове са Золом, али све је пало у воду јер ју је, како је навела, разочарао. Фото: Иоутубе/Принтсцреен Погледај… »
Ана Ћурчић најавила раскринкавање деценије! Одлучила да развеже језик и открије целу истину о Качавенди и Звездану!

Ана Ћурчић најавила раскринкавање деценије! Одлучила да развеже језик и открије целу истину о Качавенди и Звездану!

Ало 22.07.2023
Неће више да им ћути! У емисији '' Народ пита'' Дарко Танасијевић је угостио Ану Ћурчић и Слађу Лазић. -Како Ана коментарише Ивана Маринковића и његове увреде - упитао је гледалац. -Драго ми је што тако прича, само он нека лаје… »
Хтела сам да му родим бебу, али ме је разочарао! Слађа Лазић са кнедлом у грлу проговорила о Золи, преко овога му неће прећи!…

Хтела сам да му родим бебу, али ме је разочарао! Слађа Лазић са кнедлом у грлу проговорила о Золи, преко овога му неће прећи!…

Ало 22.07.2023
Има јасно дефинисан став! Уследило је наредно укључење гледатељке која је прокоментарисала вечерашње гошће водитеља Дарка Танасијевића у емисији ''Народ пита'', Ану Ћурчић и Слађану Лазић. -Слађо, да ли си ти волела Золу? -… »
Качавенду су напустили сви пријатељи! Ана Ћурчић открила да је кума остала без икога: "Определили су се за мене"!

Качавенду су напустили сви пријатељи! Ана Ћурчић открила да је кума остала без икога: "Определили су се за мене"!

Ало 22.07.2023
Није им се допало њено понашање! У емисији ''Народ пита'' Дарко Танасијевић је угостио Ану Ћурчић и Слађу Лазић. -Љуба из Вршца овде, не бих много да филозофирам само да кажем да је Ана била мој фаворит, хтео сам да победи али… »
Од Бујановца до хумске Ана Ћурчић брутално спустила Алекс Николић

Од Бујановца до хумске Ана Ћурчић брутално спустила Алекс Николић

Ало 22.07.2023
Синоћ је у емисији 'Народ пита' гостовала Ана Ћурчић, па је између осталих оплела и по Александри Николић. Са Аном је у емисији гостовала и Слађа Лазић, а једно од питања које су добиле било је да ли би читале књигу Алекс… »

Вести дана »