Povezane vesti
Ništa od svadbe u derventi Slađa razočarana: 'Htela sam dete sa Zolom, a on me je izdao'
Alo 22.07.2023
Iako je sve obećavalo da će Zola i Slađa završiti zajedno, to se ipak nije desilo. Slađa Lazić imala je velike planove sa Zolom, ali sve je palo u vodu jer ju je, kako je navela, razočarao. Foto: Youtube/Printscreen Pogledaj galeriju Foto… »
Ana Ćurčić najavila raskrinkavanje decenije! Odlučila da razveže jezik i otkrije celu istinu o Kačavendi i Zvezdanu!
Alo 22.07.2023
Neće više da im ćuti! U emisiji '' Narod pita'' Darko Tanasijević je ugostio Anu Ćurčić i Slađu Lazić. -Kako Ana komentariše Ivana Marinkovića i njegove uvrede - upitao je gledalac. -Drago mi je što tako priča, samo on neka laje - rekla je Ana Ćurčić… »
Htela sam da mu rodim bebu, ali me je razočarao! Slađa Lazić sa knedlom u grlu progovorila o Zoli, preko ovoga mu neće preći!…
Alo 22.07.2023
Ima jasno definisan stav! Usledilo je naredno uključenje gledateljke koja je prokomentarisala večerašnje gošće voditelja Darka Tanasijevića u emisiji ''Narod pita'', Anu Ćurčić i Slađanu Lazić. -Slađo, da li si ti volela Zolu? - upitala je gledateljka… »
Kačavendu su napustili svi prijatelji! Ana Ćurčić otkrila da je kuma ostala bez ikoga: "Opredelili su se za mene"!
Alo 22.07.2023
Nije im se dopalo njeno ponašanje! U emisiji ''Narod pita'' Darko Tanasijević je ugostio Anu Ćurčić i Slađu Lazić. -Ljuba iz Vršca ovde, ne bih mnogo da filozofiram samo da kažem da je Ana bila moj favorit, hteo sam da pobedi ali nažalost nije. Slađa je… »
Od Bujanovca do humske Ana Ćurčić brutalno spustila Aleks Nikolić
Alo 22.07.2023
Sinoć je u emisiji 'Narod pita' gostovala Ana Ćurčić, pa je između ostalih oplela i po Aleksandri Nikolić. Sa Anom je u emisiji gostovala i Slađa Lazić, a jedno od pitanja koje su dobile bilo je da li bi čitale knjigu Aleks Nikolić koju je ona najavila… »
Vesti dana »
Istekao rok za upis prava svojine, stiglo gotovo 2,5 miliona prijava
Danas pre 19 minutajoš 19 povezanih
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 44 minutajoš 17 povezanih
Mačado: Opozicionar i bivši guverner otet nekoliko sati nakon puštanja iz zatvora
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih