Повезане вести

Аранђел Стојковић званично нови фудбалер Партизана

Аранђел Стојковић званично нови фудбалер Партизана

Политика 28.07.2023
Дефанзивац Аранђел Стојковић нови је фудбалер Партизана, објавио је данас клуб на званичном сајту. Десни бек је са новим клубом потписао уговор до лета 2027. године, док је Партизан ТСЦ-у исплатио 150.000 евра, пренео је Тањуг… »
Стојковић: Велика ми је част што сам добио прилику да поново будем део Партизана

Стојковић: Велика ми је част што сам добио прилику да поново будем део Партизана

Спортски журнал 28.07.2023
Аранђел Стојковић нови фудбалер Партизана. Српски фудбалер Аранђел Стојковић нови је играч Партизана, потврдио је данас клуб. Десни бек је са Партизаном потписао трогодишњи уговор. - Велика ми је част и задовољство што сам… »
Аранђел Стојковић: ''Сматрам да сам доста напредовао...''

Аранђел Стојковић: ''Сматрам да сам доста напредовао...''

Спортске.нет 28.07.2023
Како је и најављивано из Партизана, црно-бели су се пред старт сезоне појачали и на позицији десног бека, а избор је пао на искусног фудбалера ТСЦ-а Аранђела Стојковића. Он је током поподнева званично представљен у новом клубу… »
Салдања: Поседујем квалитет да допринесем успесима Партизана

Салдања: Поседујем квалитет да допринесем успесима Партизана

Политика 28.07.2023
Нови фудбалер Партизана Матеус Салдања изјавио је да му је први циљ да допринесе успесима клуба и помогне головима и асистенцијама, објављено је данас на сајту клуба. „Желео бих да их позовем навијаче да нас подрже у свим… »
Салдања: Једва чекам победу над Звездом

Салдања: Једва чекам победу над Звездом

Спортски журнал 28.07.2023
Партизанов Бразилац једва чека да доживи атмосферу вечитог дербија. На Партизановом сајту објављен је и кратак разговор са Матеушом Салдањом, бразилским нападачем који је данас потписао четворогодишњи уговор са црно-белима… »
Бразилац се представио „гробарима“: „Хоћу да поновим Леонардов успех, једва чекам да победимо у дербију“ ВИДЕО

Бразилац се представио „гробарима“: „Хоћу да поновим Леонардов успех, једва чекам да победимо у дербију“ ВИДЕО

Нова 28.07.2023
Фудбалери Партиана званично су добили појачање у лику Матеуша Салдање који је представљен у Хумској. Салдања је трећи најскупљи играч у историји Партизана после Умара Садика и Сејдубе Суме, пошто су црно-бели за њега дали… »
Партизан не стаје: После Бразилца, црно-бели довели ново појачање - све снажнији улазе у шампионску трку (фото)

Партизан не стаје: После Бразилца, црно-бели довели ново појачање - све снажнији улазе у шампионску трку (фото)

Вечерње новости 28.07.2023
ПАРТИЗАН је наставио да се појачава. Клуб из Хумске је представио деветог играча у летњем прелазном року. Нови члан црно-белих је Аранђел Стојковић. ФОТО: ФК Партизан Овај 28-годишњки дефанзивац је у редове "парног ваљка"… »
Партизан у ''петој брзини'' - Представио и девето појачање!

Партизан у ''петој брзини'' - Представио и девето појачање!

Спортске.нет 28.07.2023
У односу на припремни период у Словенији, Партизан сада има знатно јачи тим. Данас је током поподнева најпре промовисан нови нападач, Бразилац Салдања, а одмах пошто је тренер Игор Дуљај завршио своју прес конференцију, клуб из… »
Још један новајлија у Партизану: Бразилац Салдања потписао уговор на четири године

Још један новајлија у Партизану: Бразилац Салдања потписао уговор на четири године

Данас 28.07.2023
Црно-бели настављају да састављају тим за следећу фудбалску сезону. Матеуш Салдања (23) нови је члан Партизана, потврдио је фудбалски клуб из Хумске на званичном сајту. ⚫⚪ Црно-белима ће се на крају радне недеље придружити… »
Нова Партизанова "једанаестица": "Да поновим Леонардове успехе!"

Нова Партизанова "једанаестица": "Да поновим Леонардове успехе!"

Спортске.нет 28.07.2023
Представио се навијачима црно-белих Матеуш Салдања, ново појачање на позицији нападача. Он је узео дрес са бројем 11. Уговор је потписао на четири године. "Прво желео бих да се захвалим свима у клубу као и навијачима. Као… »
"Једва чекам да победимо у дербију!" Ко је Бразилац који је у Партизан стигао да наследи Рикарда и шта каже о првим утисцима…

"Једва чекам да победимо у дербију!" Ко је Бразилац који је у Партизан стигао да наследи Рикарда и шта каже о првим утисцима…

Вечерње новости 28.07.2023
БРАЗИЛСКИ фудбалер Матеус Салдања званично је потписао уговор са Партизаном на четири године. ФОТО: ФК Партизан Клуб из Хумске је на име обештећења платио Џеф јунајтеду 1.300.000 евра. Од овог 23-годишњака се очекује да… »
Нови шпиц стигао у Партизан и одмах запретио звезди: Знам за дерби, једва чекам да га добијемо!

Нови шпиц стигао у Партизан и одмах запретио звезди: Знам за дерби, једва чекам да га добијемо!

Мондо 28.07.2023
Матеус Салдања је уверен да ће са Партизаном низати успехе! Матеус Салдања је уверен да ће са Партизаном низати успехе! Партизан је и званично представио своје ново појачање. Бразилски нападач Матеус Салдања стигао је из… »

Вести дана »