Povezane vesti
Podnela tužbu protiv bivšeg za nasilje, on otkrio detalje: Zvezdan progovorio o raskidu - "Ostavila me preko SMS poruke"
Mondo 29.07.2023
Zvezdan Slavnić otkrio detalje raskida sa Anđelom Đuričić. Zvezdan Slavnić otkrio detalje raskida sa Anđelom Đuričić Nekadašnji učesnik rijalitija Zadruga, koji je diskvalifikovan zbog nasilja zajedno sa Anđelom Đuričić, nedavno je dobio tužbu za nasilje… »
Popričali smo! Zvezdan otkrio pravu istinu odnosa sa Anđelom, evo šta se desilo nakon raskida!
Alo 29.07.2023
- Poslednji put sam je video kad sam je vodio na aerodrom. - istakao je Zvezdan. Kontroverzni bivši učesnik "Zadruge", Zvezdan Slavnić progovorio je o raskidu sa Anđelom Đuričić i otkrio kada su se poslednji put videli. Alo/ Ilustracija - Ne mogu da… »
Vesti dana »

Grbović (PSG) o Vučićevom pozivu na dijalog: Upućen tako da bude odbijen
Beta pre 3 satajoš 90 povezanih

Građane Beograda u protesnoj šetnji kordoni policije sprečili da priđu zgradi RTS
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 65 povezanih

Snažna oluja se sručila na Kragujevac: Apokaliptični prizori, dan je u trenu postao noć! Jak vetar obarao kablove sa bandera (video)
Blic pre 7 minutajoš 71 povezana

Sijarto: Napad na naftovod Družba ozbiljniji od prethodnih, EU mora da reaguje
RTV pre 33 minutajoš 26 povezanih