Povezane vesti

Ivanović: Proveo sam vrhunske dve godine u Zvezdi, vreme je za nešto novo

Ivanović: Proveo sam vrhunske dve godine u Zvezdi, vreme je za nešto novo

Sportski žurnal 29.07.2023
Negde u martu-aprilu sam pričao s trenerom Duškom Ivanovićem oko produžetka saradnje, kada su hteli da ostave dosta domaćih igrača, ali su okolnosti bile takve da je najbolje rešenje bilo da odem. Crnogorski košarkaš Nikola Ivanović izjavio je… »
"Hteli su da ostave dosta domaćih igrača, ali..." Nikola Ivanović o odlasku iz KK Crvena zvezda

"Hteli su da ostave dosta domaćih igrača, ali..." Nikola Ivanović o odlasku iz KK Crvena zvezda

Večernje novosti 29.07.2023
Crnogorski košarkaš Nikola Ivanović izjavio je da je proveo dve vrhunske godine u Crvenoj zvezdi ali da je došlo vreme da promeni sredinu. Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda Ivanović je novo pojačanje ruskog kluba Runa iz Moskve, objavio je njegov… »
Naredna stanica - Rusija: Stigao je u Crvenu zvezdu kao ogromno pojačanje, a sada otišao iz nje prilično tiho

Naredna stanica - Rusija: Stigao je u Crvenu zvezdu kao ogromno pojačanje, a sada otišao iz nje prilično tiho

Večernje novosti 28.07.2023
NAKON dve godine boravka u Crvenoj zvezdi, Nikola Ivanović je pronašao novi angažman. On će karijeru nastaviti u Rusiji, u ekipi Runa basket iz Moskve. FOTO: Tanjug Ovu informaciju je preneo na Tviteru njegov menadžer Miško Ražnatovića, a stigla… »

Vesti dana »