Povezane vesti
Jeca i zapomaže - "prekini da me maltretiraš, smrade!" Isplivao jeziv snimak - Kristijan vređa verenicu, ona jauče!
Mondo 29.07.2023
Na Tiktoku se pojavio snimak skandalozne svađe Kristijana Golubovića i njegove izabranice Kristine Spalević. Na Tiktoku se pojavio snimak skandalozne svađe Kristijana Golubovića i njegove izabranice Kristine Spalević. Kristijan Golubović i pevačica… »
Imala si odnose u Šapcu! Jeziva svađa Kristijana i Kristine, iznet šokantan prljav veš, ona zajecala na sav glas "Prestani da…
Alo 29.07.2023
Golubović se razbesneo i izneo do sada nepoznate detalje iz njene veze sa izvesnim muškarcem s kojim je ona navodno bila u Šapcu, tvrdeći da je htela i dete da mu rodi i ludo ga volela. Kristina Spalević i Kristijan Golubović su dobili svoje prvo… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 36 minutajoš 3 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 46 minutajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 21 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana