Povezane vesti

Lučić: Sanjao sam gol za Zvezdu

Sportski žurnal 31.07.2023
Otkrio je Lučić i kome je posvetio pogodak. Talentovani Vladimir Lučić za klupski je izneo utiske posle pobede (5:0) nad Vojvodinom i debitantskog gola na zvaničnim utakmicama u crveno-belom dresu. - Utakmica protiv Vojvodine je izgledala savršeno… »
Ulaznice za meč Vojvodina – APOEL od 1.200 dinara pa naviše

Ulaznice za meč Vojvodina – APOEL od 1.200 dinara pa naviše

Sport klub 31.07.2023
Vojvodina će u utorak pustiti u prodaju ulaznicu za meč protiv APOEL-a. Vojvodina je sa dva poraza startovala u novoj sezoni. Prvi je doživljen na gostovanju u Nikoziji od APOEL-a (1:2), drugi takođe na strani protiv Crvene zvezde (0:5). Iako će… »
Kako je Vojvodina igrala sa večitima u prethodnih 20 mečeva?

Kako je Vojvodina igrala sa večitima u prethodnih 20 mečeva?

Sport klub 31.07.2023
Novosađani bez trijumfa protiv Crvene zvezde već 20 mečeva, u tom periodu imaju šest pobeda protiv Partizana. Vojvodina je na otvaranju sezone u Super ligi Srbije ubedljivo poražena od Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“ – 5:0. Nije to… »
Zvezda se zahvalila Kataiju i uručila mu nagradu!

Zvezda se zahvalila Kataiju i uručila mu nagradu!

Sportske.net 31.07.2023
Fudbaleri Crvene zvezde trijumfalno su započeli odbranu titule u Super ligi Srbije. Crveno-beli su sinoć na "Marakani" savladali novosadsku Vojvodinu sa ubedljivih 5:0. U protokolu ekipe Baraka Bahara nije bilo na Aleksandra Kataija, koga još uvek… »

Sport klub 31.07.2023
Talentovani Vladimir Lučić je izneo utiske posle pobede (5:0) nad Vojvodinom i debitantskog gola na zvaničnim utakmicama u crveno-belom dresu. „Utakmica protiv Vojvodine je izgledala savršeno, pre svega zato što smo dobro otvorili meč ranim golom… »
Lučić nakon "prvenca": "Sanjao sam o ovome, gol posvećujem majci!"

Lučić nakon "prvenca": "Sanjao sam o ovome, gol posvećujem majci!"

Sportske.net 31.07.2023
Akutelni šampion Srbije Crvena zvezda ubedljivom pobedom protiv Vojvodine rezultatom 5:0 započeo je takmičenje u Super ligi Srbije. Jedan od golova za crveno-bele večeras na "Marakani" postigao je mladi Vladmir Lučić, kome je to bio "prvenac" za… »
Prvo kolo Superlige Srbije u fudbalu: Ukrajinac doneo istorijsku pobedu Pančevcima u Kruševcu (rezultati i strelci)

Prvo kolo Superlige Srbije u fudbalu: Ukrajinac doneo istorijsku pobedu Pančevcima u Kruševcu (rezultati i strelci)

Danas 30.07.2023
Novajlija u fudbalskoj Superligi Srbije Železničar iz Pančeva je pobedio u debitantskoj utakmici u najboljem društvu Napredak u Kruševcu s 1:0 golom ukrajinskog napadača Jevgena Pavlova (32), koji dugo zarađuje za hleb na našim terenima, a pre… »
Šampion rutinski: Zvezdi pomogao i igrač Vojvodine neshvatljivim autogolom

Šampion rutinski: Zvezdi pomogao i igrač Vojvodine neshvatljivim autogolom

Danas 30.07.2023
Posle poraza u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu konferencije protiv Apoela u Nikoziji (2:1) trener Vojvodine Batak se ljutnuo na Crvenu zvezdu jer nije htela da izađe u susret novosadskim crveno-belima za odlaganje utakmice na… »
Svih pet golova iz penala: Pobeda CSKA u žustroj utakmici u Groznom, žuti karton Gajiću preinačen u crveni

Svih pet golova iz penala: Pobeda CSKA u žustroj utakmici u Groznom, žuti karton Gajiću preinačen u crveni

Danas 30.07.2023
U žustroj utakmici drugog kola ruskog fudbalskog prvenstva moskovski CSKA je iščupao pobedu s 3:2 protiv Ahmata pred više od 30.000 gledalaca u Groznom, a svih pet golova su pali s bele tačke. Strelci su bili udarne igle dva tima – Mohamed Konate… »

Vesti dana »