Povezane vesti
Madona: Srećna sam što sam živa
Politika 31.07.2023
LOS ANĐELES - Pop zvezda Madona izjavila je da je „srećna što je živa”, nakon što je nedavno hospitalizovana zbog bakterijske infekcije. „Ljubav porodice i prijatelja najbolji je lek”, napisala je ona u objavi na Instagramu, u kojoj su i fotografije sa… »
Zajecala sam! Mesec dana nakon izlaska iz bolnice Madona van sebe, otkrila šta je doživela od porodice
Alo 31.07.2023
Pop kraljica Madona nedavno je uplašila brojne fanove, kada se saznalo da je završila u bolnici, a da je njena porodica strahovala od najgoreg. Na sreću, ona se uspešno oporavlja, a otkako je prebačena na kućni oporavak, nekoliko puta se oglašavala na… »
Vesti dana »

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 3 satajoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara u Podgorici! Vatrogasci ostaju u pripravnosti: Jedno žarište i dalje aktivno
Blic pre 6 satijoš 1 povezana