Povezane vesti
Melisin otac: Vozač mi ubio ćerku, a sudija presudom mene
Radio sto plus 03.08.2023
Viši sud u Novom Pazaru juče je Belmina H. (18) iz ovog grada proglasio krivim za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepravnosnažno ga osudio na dve godine maloletničkog zatvora, što je minimalna zaprećena kazna. On je okrivljen da je 12… »
Otac stradale devojčice u Novom Pazaru: Vozač mi je ubio ćerku, a sudija je presudom mene ubio
Danas 03.08.2023
Esad Zećović, otac devojčice M.Z, koja je stradala na pešačkom prelazu u novopazarskom naselju Mur, rekao je danas za radio Sto plus da ga je sudija Višeg suda u tom gradu minimalnom kaznom izrečenom vozaču koji ju je udario, „ubio“. Viši sud u Novom… »
Otac stradale devojčice u Novom Pazaru: Sudija je sramnom presudom ubio mene
N1 Info 03.08.2023
Esad Zećović, otac devojčice M.Z. (15), koja je stradala na pešačkom prelazu u novopazarskom naselju Mur, rekao je da ga je sudija Višeg suda u tom gradu minimalnom kaznom izrečenom vozaču koji ju je udario, "ubio". Viši sud u Novom Pazaru juče je B.H… »
Melisin otac: Vozač mi ubio ćerku, a sudija ga nagradio
Sandžak press 03.08.2023
Esad, otac Melise Zećović (15), koja je stradala na pešačkom prelazu u novopazarskom naselju Mur, rekao je danas za radio Sto plus da ga je sudija Višeg suda minimalnom kaznom izrečenom vozaču koji ju je udario, “ubio”. Viši sud u Novom Pazaru juče je… »
Vesti dana »
Vuk Cvijić o potrazi za Nešovićem: Policija je toliko nesposobna da ne može da nađe telo koje je sama sakrila
Glas Zaječara pre 35 minutajoš 77 povezanih
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 2 satajoš 31 povezana
Posle noćnog skoka zbog izjave Trampa smirila se cena nafte u svetu
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Građani se opraštaju od ubijenog Luke: Reči na umrlici kidaju dušu, proglašen dan žalosti
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih