Povezane vesti
Melisin otac: Vozač mi ubio ćerku, a sudija presudom mene
Radio sto plus 03.08.2023
Viši sud u Novom Pazaru juče je Belmina H. (18) iz ovog grada proglasio krivim za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepravnosnažno ga osudio na dve godine maloletničkog zatvora, što je minimalna zaprećena kazna. On je okrivljen da… »
Otac stradale devojčice u Novom Pazaru: Vozač mi je ubio ćerku, a sudija je presudom mene ubio
Danas 03.08.2023
Esad Zećović, otac devojčice M.Z, koja je stradala na pešačkom prelazu u novopazarskom naselju Mur, rekao je danas za radio Sto plus da ga je sudija Višeg suda u tom gradu minimalnom kaznom izrečenom vozaču koji ju je udario, „ubio“. Viši sud… »
Otac stradale devojčice u Novom Pazaru: Sudija je sramnom presudom ubio mene
N1 Info 03.08.2023
Esad Zećović, otac devojčice M.Z. (15), koja je stradala na pešačkom prelazu u novopazarskom naselju Mur, rekao je da ga je sudija Višeg suda u tom gradu minimalnom kaznom izrečenom vozaču koji ju je udario, "ubio". Viši sud u Novom Pazaru juče… »
Melisin otac: Vozač mi ubio ćerku, a sudija ga nagradio
Sandžak press 03.08.2023
Esad, otac Melise Zećović (15), koja je stradala na pešačkom prelazu u novopazarskom naselju Mur, rekao je danas za radio Sto plus da ga je sudija Višeg suda minimalnom kaznom izrečenom vozaču koji ju je udario, “ubio”. Viši sud u Novom Pazaru… »
Vesti dana »
VMA: Jedna osoba povređena u požaru u Barajevu u teškom stanju, jedna puštena na kućno lečenje
Novi magazin pre 3 satajoš 15 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih
Protesti zbog rušenja nadstrešnice u Novom Sadu ove nedelje održani u najmanje 103 mesta u Srbiji
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih
"Novak Đoković je najveći, u svim sportovima": Britanci priznali, Endi Marej im otvorio oči
Mondo pre 2 satajoš 15 povezanih