Повезане вести

Мелисин отац: Возач ми убио ћерку, а судија пресудом мене

Мелисин отац: Возач ми убио ћерку, а судија пресудом мене

Радио сто плус 03.08.2023
Виши суд у Новом Пазару јуче је Белмина Х. (18) из овог града прогласио кривим за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и неправноснажно га осудио на две године малолетничког затвора, што је минимална запрећена казна… »
Отац страдале девојчице у Новом Пазару: Возач ми је убио ћерку, а судија је пресудом мене убио

Отац страдале девојчице у Новом Пазару: Возач ми је убио ћерку, а судија је пресудом мене убио

Данас 03.08.2023
Есад Зећовић, отац девојчице М.З, која је страдала на пешачком прелазу у новопазарском насељу Мур, рекао је данас за радио Сто плус да га је судија Вишег суда у том граду минималном казном изреченом возачу који ју је ударио… »
Отац страдале девојчице у Новом Пазару: Судија је срамном пресудом убио мене

Отац страдале девојчице у Новом Пазару: Судија је срамном пресудом убио мене

Н1 Инфо 03.08.2023
Есад Зећовић, отац девојчице М.З. (15), која је страдала на пешачком прелазу у новопазарском насељу Мур, рекао је да га је судија Вишег суда у том граду минималном казном изреченом возачу који ју је ударио, "убио". Виши суд у… »
Мелисин отац: Возач ми убио ћерку, а судија га наградио

Мелисин отац: Возач ми убио ћерку, а судија га наградио

Санџак пресс 03.08.2023
Есад, отац Мелисе Зећовић (15), која је страдала на пешачком прелазу у новопазарском насељу Мур, рекао је данас за радио Сто плус да га је судија Вишег суда минималном казном изреченом возачу који ју је ударио, “убио”. Виши суд… »

Вести дана »