Povezane vesti
Toni Cetinski o zabrani srpskim pevačima da nastupaju u Hrvatskoj: Političari hoće da nas zavade
Večernje novosti 05.08.2023
TONI Cetinski pre nastupa u Knjaževcu otvorio dušu. Foto: Saša Milutinović Toni Cetinski je u sredu napravio spektakularan koncert u Knjaževcu u okviru 62.festivala kulture mladih gde je okupio 4.000 ljudi koliko može da primi Gurgusovačka kula… »
"Lično sam mu čestitao i žickao 2 karte": Toni Cetinski pevao u Knjaževcu - evo šta je rekao za Dina Merlina i zabrane!
Mondo 05.08.2023
Pevač Toni Cetinski nastupio je na Festivalu kulture mladih i tom prilikom prokomentarisao zabrane koju pojedina hrvatska udruženja traže kada su nastupi srpskih izvođača u pitanju. Pevač Toni Cetinski nastupio je na Festivalu kulture mladih i tom… »
"Preskakao sam zid zbog brene": Toni Cetinski o zabrani srpskih pevača u Hrvatskoj i domaćim izvođačima: "Političari treba…
Blic 04.08.2023
Toni Cetinski je sinoć napravio spektakularan koncert u Knjaževcu u okviru 62.festivala kulture mladih gde je okupio 4.000 ljudi koliko može da primi Gurgusovačka kula. Knjaževčani su bili oduševljeni, a koliko je i Toniju bilo sjajno govori i… »
Vesti dana »
Tramp: Mask i Ramasvami biće na čelu Ministarstva za efikasnost vlade
RTS pre 43 minutajoš 10 povezanih
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 11 satijoš 1 povezana