Povezane vesti
Ilon Mask široke ruke Ako vam šef pravi problem zbog lajkova ili objava mi ćemo pokriti pravne troškove
Alo 06.08.2023
Ako ste bili nepravedno tretirani od strane vašeg poslodavca jer ste objavili ili lajkovali nešto na ovoj platformi, mi ćemo finansirati vaše pravne troškove - najavio je Mask na X, dodajući da neće biti ograničenja za finansiranje naloga. Vlasnik… »
Musk: Ako vas šef loše tretira zbog vaših objava, mi ćemo pokriti pravne troškove
SEEbiz 06.08.2023
SAN FRANCISCO - Vlasnik platforme X Elon Musk planira pokriti pravne troškove ljudi prema kojima su se poslodavci nepravedno ponijeli zbog objava ili lajkova na društvenoj mreži prethodno poznatoj kao Twitter. "Ako ste bili nepravedno tretirani od strane… »
Vesti dana »
Novi zemljotres pogodio Venecuelu Spasioci i dalje tragaju za preživelima: "Još uvek se tresem od straha"
Blic pre 3 satajoš 51 povezana
(Foto, video) Učesnici skupa SNS poneli najveću zastavu: Kolona sa trobojkom širokom 10 metara ide ka Skupštini
Blic pre 1 danjoš 103 povezane
Desničarski izraelski ministar protiv premijera Netanjahua: Sporazum sa Libanom velika greška, tražim glasanje vlade
Kurir pre 3 satajoš 91 povezana
Putevi Srbije: Za 7 sati Moravskim koridorom prošlo skoro 8.000 automobila
Ozon press pre 4 satijoš 38 povezanih