Повезане вести

Невиђена драма у Комјунити Шилду, Арсенал изједначио у 11. минуту надокнаде, па срушио Сити на пенале!

Невиђена драма у Комјунити Шилду, Арсенал изједначио у 11. минуту надокнаде, па срушио Сити на пенале!

Спортске.нет 06.08.2023
Ако је судити према првој утакмици, чека нас спектакуларна сезона у Енглеској. Фудбалери Арсенала освојили су данас Суперкуп Енглеске, популарни Комјунити Шилд, пошто су на Вемблију победили Манчестер сити после бољег извођења… »
„На Вемблију победити најбоље на свету – не може боље!“

„На Вемблију победити најбоље на свету – не може боље!“

Спорт клуб 06.08.2023
Фудбалери Арсенала у недељу су 17. пут у историји освојили „Комјунити шилд“, први трофеј у сезони када је енглески фудбал у питању. После драматичне утакмице и победе над Манчестер Ситијем у пенал-серији, своје задовољство… »
Гвардиола се жали: Утакмице сада трају 100 минута?!

Гвардиола се жали: Утакмице сада трају 100 минута?!

Спорт клуб 06.08.2023
Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола био је незадовољан због начина на који је његов клуп остао без трофеја у Комјунити Шилду. Сити је све до 101. минута водио 1:0, а онда се све срушило, изједначујући гол Тросарда погурао… »
Гвардиола: Знам позицију тима

Гвардиола: Знам позицију тима

Спорт клуб 06.08.2023
Манчестер Сити није успео да освоји четврти трофеј у 2023. пошто је у Комјунити Шилду поражен од Арсенала на пенале 1:1 (4:1). – Победа или пораз, ја знам каква је позиција тима. Морамо да се одморимо и опоравимо. И припремимо за… »
Преокрет за памћење и пехар - Арсенал у 11. минуту надокнаде изједначио аутоголом, па преко пенала срушио Сити (видео)

Преокрет за памћење и пехар - Арсенал у 11. минуту надокнаде изједначио аутоголом, па преко пенала срушио Сити (видео)

Спортски журнал 06.08.2023
Тобџије из Лондона 17. пут су освојиле Комјунити шилд. Пред 81.145 гледалаца на “Вемблију” првак Европе и шампион Енглеске Манчестер сити имао је пехар Комјунити шилда у рукама до 101. минута, водио је 1:0 голом Кола Палмера из… »
Фудбалери Арсенала освојили Комјунити Шилд

Фудбалери Арсенала освојили Комјунити Шилд

Нови магазин 06.08.2023
Фудбалери Арсенала освојили су вечерас Комјунити Шилд, пошто су на лондонском Вемблију после једанаестераца победили Манчестер сити са 4:1, након што је после регуларног дела утакмице било 1:1. Сити је повео голом Кола Палмера у… »
Арсенал у 101. минуту изједначио против Ситија, па пеналима узео Комјунити шилд

Арсенал у 101. минуту изједначио против Ситија, па пеналима узео Комјунити шилд

Дневник 06.08.2023
ЛОНДОН: Фудбалери Арсенала освојили су први трофеј у сезони, "Комјунити шилд", пошто су данас на Вемблију савладали Манчестер Сити 1:1 - пеналима 4:1. Фантастичан гол за вођство Ситија постигао је млади Кол Палмер у 77. минуту… »
ПОЛУВРЕМЕ - Без голова, Хаверц пропустио прилику да се прослави

ПОЛУВРЕМЕ - Без голова, Хаверц пропустио прилику да се прослави

Спортске.нет 06.08.2023
На Вемблију се игра дуел између Манчестер ситија и Арсенала за трофеј Суперкупа Енглеске, популарни Комјунити Шилд, а резултат након 45 минута је 0:0. Шампион Европе и Енглеске је имао теренску иницијативу, али је Арсенал преко… »

Вести дана »