Povezane vesti
Blinken razgovarao sa svrgnutim predsednikom Nigera, traži njegovo oslobađanje
Politika 09.08.2023
VAŠINGTON – Američki državni sekretar Entoni Blinken razgovarao je telefonom sa svrgnutim predsednikom Nigera Muhamedom Bazumom, ponavljajući poziv pučistima da ga odmah oslobode. „Razgovarao sam s predsednikom Nigera Bazumom kako bih preneo… »
Vesti online 09.08.2023
Američki državni sekretar Entoni Blinken razgovarao je telefonom sa svrgnutim predsednikom Nigera Muhamedom Bazumom, ponavljajući poziv pučistima da ga odmah oslobode. – Razgovarao sam s predsednikom Nigera Bazumom kako bih preneo naše kontinuirane… »
Blinken razgovarao sa svrgnutim predsednikom Nigera: "Tražimo njegovo momentalno oslobađanje"
Blic 09.08.2023
Američki državni sekretar Entoni Blinken razgovarao je telefonom sa svrgnutim predsednikom Nigera Muhamedom Bazumom, ponavljajući poziv pučistima da ga odmah oslobode. "Razgovarao sam s predsednikom Nigera Bazumom kako bih preneo naše kontinuirane… »
RTV 09.08.2023
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Entoni Blinken razgovarao je telefonom sa svrgnutim predsednikom Nigera Muhamedom Bazumom, ponavljajući poziv pučistima da ga odmah oslobode. "Razgovarao sam s predsednikom Nigera Bazumom kako bih preneo naše… »
Blinken razgovarao sa svrgnutim predsednikom Nigera: Traži njegovo oslobađanje
Dnevnik 09.08.2023
VAŠINGTON: Američki državni sekretar Entoni Blinken razgovarao je telefonom sa svrgnutim predsednikom Nigera Muhamedom Bazumom, ponavljajući poziv pučistima da ga odmah oslobode. "Razgovarao sam s predsednikom Nigera Bazumom kako bih preneo naše… »
Amerikanci zvali niger: Ponovo donose slobodu kao u Libiji, Siriji...
Pravda 09.08.2023
Američki državni sekretar Entoni Blinken razgovarao je telefonom sa svrgnutim predsednikom Nigera Muhamedom Bazumom, ponavljajući poziv pučistima da ga odmah oslobode. „Razgovarao sam s predsednikom Nigera Bazumom kako bih preneo naše kontinuirane… »
Euronews 09.08.2023
Američki državni sekretar Entoni Blinken razgovarao je telefonom sa svrgnutim predsednikom Nigera Muhamedom Bazumom, ponavljajući poziv pučistima da ga odmah oslobode. "Razgovarao sam s predsednikom Nigera Bazumom kako bih preneo naše kontinuirane… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Najžešće borbe na Kurahovskom frontu; Kremlj: Nema specijalnog izaslanika, Putin se lično bavi Ukrajinom
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Od Biljane Plavšić do Radislava Krstića: Ko se „pokajao“ za zločine počinjene u ratovima na prostoru bivše Jugoslavije?
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana