Повезане вести

Сасуо јој све у лице Миљана Кулич ван себе након што је чула истину: Нећу то дозволити!

Сасуо јој све у лице Миљана Кулич ван себе након што је чула истину: Нећу то дозволити!

Ало 09.08.2023
Миљана Кулић гостовала је синоћ у емисији "Народ пита" где је проговорила о свом односу са Ненадом Мацановићем Бебицом. Након што је чула да је њен бивши дечко Ненад Мацановић Бебица рекао како је мајка научила да лаже, Миљана… »
Брига ме за сина, пакујем се за море Након што га је Миљана оптужила за занемаривање Жељка, Иван Маринковић шокирао изјавом!…

Брига ме за сина, пакујем се за море Након што га је Миљана оптужила за занемаривање Жељка, Иван Маринковић шокирао изјавом!…

Ало 09.08.2023
Миљана је замолила Ивана да причува Жељка, али је остала без одговора, сада је Маринковић оставио све у шоку својом изјавом. Иван Маринковић изградио је однос са сином током боравка у ријалитију "Задруга". Након изласка, Жељко… »
Нећу да причам са њим, кад га видим падне ми мрак на очи Болне речи малог Жељка о оцу, Миљана све испричала у сузама

Нећу да причам са њим, кад га видим падне ми мрак на очи Болне речи малог Жељка о оцу, Миљана све испричала у сузама

Ало 09.08.2023
Миљана испричала какве утиске њен син има о оцу Ивану Маринковићу. Миљана Кулић јуче је у емисији Народ пита говорила о односу њеног бившег партнера, Ивана Маринковића, са сином Жељком. Једна гледатељка која се укључила у… »
Миљана Кулић посетила врачару Бебица у опасности, због Золе му се спрема пакао

Миљана Кулић посетила врачару Бебица у опасности, због Золе му се спрема пакао

Ало 09.08.2023
Миљана Кулић и Ненад Мацановић Бебица и након раскида јавно ратују. Миљана Кулић наводно је отишла код врачаре како би вратила Золу и потпуно се решила Бебице! Наиме, након свађе са Ненадом Мацановићем Бебицом, она је виђена у… »

Вести дана »