Povezane vesti
Ono što je rekla pamtiće zauvek: Mini Kostić prišao gost na romskoj svadbi, a ona mu žestoko odbrusila
Večernje novosti 11.08.2023
PEVAČ Acko Nezirović pevao je na jednoj romskoj svadbi sa koleginicom Minom Kostić i otkrio kako je pevačica reagovala na nepristojno ponašanje jednog gosta. Foto: ATA images - Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedan je… »
"Nisam animir dama, niko te ne tera da mi daješ novac": Pevačici prišao gost na romskoj svadbi, ona ga postavila na mesto…
Blic 11.08.2023
Pevač Acko Nezirović pevao je na jednoj romskoj svadbi sa koleginicom Minom Kostić i otkrio kako je pevačica reagovala na nepristojno ponašanje jednog gosta. – Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedan je krenuo Minu da… »
Mini prišao gost na romskoj svadbi, a ona mu odbrusila! Ono što je rekla će zauvek pamtiti, bila je baš brutalna
Kurir 11.08.2023
Pevač Acko Nezirović pevao je na jednoj romskoj svadbi sa koleginicom Minom Kostić i otkrio kako je pevačica reagovala na nepristojno ponašanje jednog gosta. – Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedan je krenuo Minu da… »
Ljudi, ja nisam animir dama! Mina Kostić burno reagovala na romskoj svadbi - "Niko ne sme da mi priđe i gurne novac"
Mondo 11.08.2023
Mina Kostić je oduvek imala čvrst stav kada je u pitanju ponašanje na tezgama, a jednog se drži još od početka karijere. Mina Kostić je oduvek imala čvrst stav kada je u pitanju ponašanje na tezgama, a jednog se drži još od početka karijere… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025. godinu
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane