Povezane vesti
Ono što je rekla pamtiće zauvek: Mini Kostić prišao gost na romskoj svadbi, a ona mu žestoko odbrusila
Večernje novosti 11.08.2023
PEVAČ Acko Nezirović pevao je na jednoj romskoj svadbi sa koleginicom Minom Kostić i otkrio kako je pevačica reagovala na nepristojno ponašanje jednog gosta. Foto: ATA images - Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedan je… »
"Nisam animir dama, niko te ne tera da mi daješ novac": Pevačici prišao gost na romskoj svadbi, ona ga postavila na mesto…
Blic 11.08.2023
Pevač Acko Nezirović pevao je na jednoj romskoj svadbi sa koleginicom Minom Kostić i otkrio kako je pevačica reagovala na nepristojno ponašanje jednog gosta. – Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedan je krenuo Minu da… »
Mini prišao gost na romskoj svadbi, a ona mu odbrusila! Ono što je rekla će zauvek pamtiti, bila je baš brutalna
Kurir 11.08.2023
Pevač Acko Nezirović pevao je na jednoj romskoj svadbi sa koleginicom Minom Kostić i otkrio kako je pevačica reagovala na nepristojno ponašanje jednog gosta. – Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedan je krenuo Minu da… »
Ljudi, ja nisam animir dama! Mina Kostić burno reagovala na romskoj svadbi - "Niko ne sme da mi priđe i gurne novac"
Mondo 11.08.2023
Mina Kostić je oduvek imala čvrst stav kada je u pitanju ponašanje na tezgama, a jednog se drži još od početka karijere. Mina Kostić je oduvek imala čvrst stav kada je u pitanju ponašanje na tezgama, a jednog se drži još od početka karijere… »
Vesti dana »
Izbušene gume na automobilima srpskih registracija u Kosovskoj Mitrovici: Četiri osobe privedene
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Novi bilans katastrofalnih poplava u Španiji: Više od 150 mrtvih
BBC News pre 20 minutajoš 4 povezane
Ako od sutra ne ispoštujete ovo pravilo, preti vam kazna od 10.000 do 800.000 dinara, evo u kom slučaju: I MUP se oglasio upozorenjem
Blic pre 10 satijoš 6 povezanih
Danas štrajk u školama širom Srbije, sindikati protestuju u Beogradu
Nova pre 7 minutajoš 3 povezane
Zelenski: Putin testira Zapad Severnom Korejom, a ako izostane reakcija, ruski kontigent se povećava
Blic pre 2 satajoš 3 povezane