Povezane vesti
Da li kafa zaista dehidrira naš organizam?
Nedeljnik 14.08.2023
Foto: Freepik Doktor negira hipotezu po kojoj je jedan od navodnih nedostataka šoljice kafe to što iscrpljuje vaš sistem vode, prenosi N1. Ukoliko ste zavisnik od kafe, pa vas i sam miris može namamiti do kuhinjskog pulta, sigurno ste do sada popili… »
Glas Zaječara 14.08.2023
Doktor negira hipotezu po kojoj je jedan od navodnih nedostataka šoljice kafe to što iscrpljuje vaš sistem vode. Ukoliko ste zavisnik od kafe, pa vas i sam miris može namamiti do kuhinjskog pulta, sigurno ste do sada popili neverovatne količine. Čak 70… »
N1 Info 14.08.2023
Doktor negira hipotezu po kojoj je jedan od navodnih nedostataka šoljice kafe to što iscrpljuje vaš sistem vode. Ukoliko ste zavisnik od kafe, pa vas i sam miris može namamiti do kuhinjskog pulta, sigurno ste do sada popili neverovatne količine. Čak 70… »
Vesti dana »
Ledeni talas u Srbiji: Vanredno u devet opština, obezbeđeni agregati za područja bez struje
Pravda pre 4 satijoš 33 povezane
"Ova generacija mora na teži način" Miloš Ćuk i Strahinja Rašović analizirali igru posle Holandije
Kurir pre 48 minutajoš 90 povezanih
Obilne snežne padavine u Zlatiborskom okrugu, kritično u Sjenici i Prijepolju
RTV pre 6 satijoš 35 povezanih
Masovni protesti u Iranu traju dve nedelje uz rast broja žrtava i pojačanu represiju
Naslovi.ai pre 2 satajoš 55 povezanih