Povezane vesti
Da li kafa zaista dehidrira naš organizam?
Nedeljnik 14.08.2023
Foto: Freepik Doktor negira hipotezu po kojoj je jedan od navodnih nedostataka šoljice kafe to što iscrpljuje vaš sistem vode, prenosi N1. Ukoliko ste zavisnik od kafe, pa vas i sam miris može namamiti do kuhinjskog pulta, sigurno ste do sada popili… »
Glas Zaječara 14.08.2023
Doktor negira hipotezu po kojoj je jedan od navodnih nedostataka šoljice kafe to što iscrpljuje vaš sistem vode. Ukoliko ste zavisnik od kafe, pa vas i sam miris može namamiti do kuhinjskog pulta, sigurno ste do sada popili neverovatne količine. Čak 70… »
N1 Info 14.08.2023
Doktor negira hipotezu po kojoj je jedan od navodnih nedostataka šoljice kafe to što iscrpljuje vaš sistem vode. Ukoliko ste zavisnik od kafe, pa vas i sam miris može namamiti do kuhinjskog pulta, sigurno ste do sada popili neverovatne količine. Čak 70… »
Vesti dana »
Bukti sukob Izraela i Španije! Oštri komentari zbog ogromnog priliva migranata, a iza svega stoji mnogo dublja priča: Madrid napadaju sa svih strana
Blic pre 28 minutajoš 136 povezanih
Tramp razočarao Kijev: Nismo dali pristanak da Ukrajina proizvodi rakete Patriot
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 5 satijoš 10 povezanih
Amerika ide ka katastrofi kao Španija?; Tramp šokirao izjavom: "SAD bi prošle gore"
B92 pre 3 satajoš 29 povezanih