Повезане вести
Владика Јован: Најстрашнија истина да ми не знамо број жртава Јасеновца, нисмо то ни проучавали
Нова 14.08.2023
Владика пакрачко-славонски Јован, који је и председник Управног одбора Музеја жртава геноцида у Београду, изјавио је данас да је „најстрашнија истина да не знамо“ колико је жртава Јасеновца, јер „скоро нисмо ништа урадили да би… »
Ни данас Не знамо прави број жртава: Владика Јован: Скоро ништа није урађено да бисмо утврдили колико је људи убијено у…
Курир 14.08.2023
Владика пакрачко-славонски Јован, који је и председник Управног одбора Музеја жртава геноцида у Београду, изјавио је данас да је "најстрашнија истина да не знамо" колико је жртава Јасеновца, јер "скоро нисмо ништа урадили да би… »
Владика Јован: Скоро ништа није урађено да се дође до броја жртава Јасеновца
Н1 Инфо 14.08.2023
Владика пакрачко-славонски Јован, који је и председник Управног одбора Музеја жртава геноцида у Београду, изјавио је да је "најстрашнија истина да не знамо" колико је жртава Јасеновца, јер "скоро нисмо ништа урадили да би до тог… »
Владика Јован: Најстрашнија истина да ми не знамо број жртава Јасеновца, нисмо то ни проучавали
Бета 14.08.2023
Владика пакрачко-славонски Јован, који је и председник Управног одбора Музеја жртава геноцида у Београду, изјавио је данас да је "најстрашнија истина да не знамо" колико је жртава Јасеновца, јер "скоро нисмо ништа урадили да би… »
Данас 14.08.2023
Владика пакрачко-славонски Јован, који је и председник Управног одбора Музеја жртава геноцида у Београду, изјавио је данас да је „најстрашнија истина да не знамо“ колико је жртава Јасеновца, јер „скоро нисмо ништа урадили да би… »
Вести дана »

"Јумко" и ЈКП "Комрад" платили 120.000 динара за превоз радника на "скуп против блокада" у Врањској Бањи: Тишина након објављивања уговора
Н1 Инфо пре 50 минутајош 1 повезана

Гори друга највећа рафинерија у Русији! Одјекивале експлозије, људи у паници: Украјина напала силовито!
Блиц пре 5 минутајош 8 повезаних

Завршено асфалтирање улица Миколе Кочиша у Новом Саду и Јанка Чмелика у Кисачу
НовиСад.цом пре 25 минутајош 2 повезане

АМСС упозорава на мокре коловозе и опасност од одрона код појединих деоница
Н1 Инфо пре 5 минутајош 3 повезане