Повезане вести
Вучић одговорио ЦНН-у и ФАЗ-у: Искрена захвалност што ме промовишете
Бета 15.08.2023
Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас америчком ЦНН-у и немачком Франкфуртер алгемајне цајтунгу (ФАЗ) рекавши да им је захвалан јер га "промовишу готово свакодневно". Вучић је реаговао на текст ЦНН-а под називом… »
Вучић: Захвалност ЦНН-у и Франкфуртер алемајне цајтунгу што ме промовишу
Инсајдер 15.08.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је да је захвалан ЦНН-у и Франкфуртер алемајне цајтунгу на томе што га, како је навео, промовишу готово свакодневно. ''Изражавам искрену захвалност ЦНН-у и Франкфуртер алемајне цајтунгу… »
Вучић одговорио ЦНН-у и ФАЗ-у
Н1 Инфо 15.08.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је да изражава "искрену захвалност" ЦНН-у и Франкфуртер алгемајне цајтунгу (ФАЗ) на, како је навео, чињеници да га промовишу готово свакодневно, али да му је од "њихових писанија"… »
"Не дајте језику да грми, ако снага шапуће": Вучић о писању страних медија против њега: Хвала што ме промовишу, али од…
Блиц 15.08.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је ''захвалан ЦНН-уи Франкфуртер Алемајне Цајтунгу'' на томе што га, како је навео, промовишу готово свакодневно, и додао да је за њега много важније то што се врше оправке… »
„Немој дозволити језику да грми, ако ти снага шапуће“: Како је Вучић одговорио на оштре критике ЦНН-а и ФАЗ-а
Нова 15.08.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је да изражава "искрену захвалност" ЦНН-у и Франкфуртер алгемајне цајтунгу (ФАЗ) на, како је навео, чињеници да га промовишу готово свакодневно, али да му је од "њихових писанија"… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 10 сатијош 1 повезана