Vučić odgovorio CNN-u i FAZ-u: Iskrena zahvalnost što me promovišete

Beta 15.08.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas američkom CNN-u i nemačkom Frankfurter algemajne cajtungu (FAZ) rekavši da im je zahvalan jer ga "promovišu gotovo svakodnevno".

Vučić je reagovao na tekst CNN-a pod nazivom "Pristup Zapada da ne vidi zlo u Vučiću može da destabilizuje Balkan", a nemačka štampa je navela da je on jedan od trojice vlastodržaca u Evropi odanih predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

"Izražavam iskrenu zahvalnost CNN-u i Frankfurter algemajne cajtungu na činjenici da me promovišu gotovo svakodnevno, ali od njihovih pisanija mnogo mi je važnije to što vršimo rehabilitaciju puta u mestu Ćetanje, opština Priboj. Ukupna dužina puta je 1.500 metara, a širina tri metra", napisao je Vučić na Instagramu.

Dodao je da je ispunjavanje obećanja dato Bošnjacima i Srbima u selima Ćetanje, Kalafati i Bare, "važnije čak i od snage kojom morate da se odupirete pritiscima političkih i medijskih poluistina i neistina".

"I da dodam jednu mudru izreku za kraj, kao savet: 'nemoj dozvoliti jeziku da grmi, ako ti snaga šapuće'", dodao je srpski predsednik.

(Beta, 08.15.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »