Повезане вести
Срамно оправдање! Шок на конференцији судије у Градачцу: Ево шта је рекла за пуштање троструког убице Нермина на слободу
Курир 16.08.2023
Ја сам узнемирена. Ја сам судила том човеку. Ја њега знам. Одређивала сам му притвор. То што је урадио, он је могао у судници да убије све људе. Он је такав човек, рекла је председница суда пред јавношћу. Председница Општинског… »
"Полицијска белешка није доказ" Огласила се судија из Градачца: Ево зашто Нермину није био забрањен прилазак жртви
Вечерње новости 16.08.2023
ПРЕДСЕДНИЦА Општинског суда Слободанка Којић у Градачцу обратила се јавности поводом троструког убиства Нермина Сулејмановића у том граду које се догодило пре пет дана. Фото: АП Пхото/Инстаграм/ирон_бб24 Она је на конференцији за… »
Вести дана »

Мук, туга и након 84 године: Најтужнији час данас је одржан у Шумарицама у знак сећања на настрадале ђаке, раднике, очеве и мајке - годишњица суровог немачког злочина на српским народом (ФОТО)(ВИДЕО)
РИНА пре 3 сатајош 41 повезана

Србија између чекића и наковња: Забраном транзита руског гаса кроз територију ЕУ над Србијом подиже енергетску гвозден
Мондо пре 9 минутајош 46 повезаних

У две земље НАТО-а одјекнуле експлозије на рафинеријама нафте /видео/
Спутник пре 3 сатајош 39 повезаних

Атентатор на словачког премијера Фица осуђен на 21 годину затвора
BBC News пре 4 сатијош 28 повезаних