Povezane vesti
Aleksić: Probudila se tiha većina u Srbiji, opozicija u što širi blok za izbore
Radio sto plus 17.08.2023
“Prosto, postoji životni vek svakog političara i to morate osetiti. Problem je kada vas opije politička moć. Ne treba nama moć, nama treba sistem i političari koji će se žrtvovati i biti s građanima širom Srbije. Koji će biti spremni, ne da uživaju u… »
Aleksić: Opozicija u što širi blok za izbore, vlast nema legitimitet u Beogradu
Nova 17.08.2023
Lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, donedavni potpredsednik Narodne stranke, izjavio je da se "probudila tiha većina u Srbiji, probudili su se građani koji traže političare kojima će dati svoje poverenje". „Prosto, postoji životni vek svakog… »
N1 Info 17.08.2023
Lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, donedavni potpredsednik Narodne stranke, izjavio je da se "probudila tiha većina u Srbiji, probudili su se građani koji traže političare kojima će dati svoje poverenje". „Prosto, postoji životni vek svakog… »
Beta 17.08.2023
Lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, donedavni potpredsednik Narodne stranke, izjavio je da se "probudila tiha većina u Srbiji, probudili su se građani koji traže političare kojima će dati svoje poverenje". "Prosto, postoji životni vek svakog… »
Vesti dana »
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 11 minutajoš 58 povezanih
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Serbian News Media pre 21 minutajoš 14 povezanih
Danas prolazno osveženje, od četvrtka još jedan jak toplotni talas
Morava info pre 31 minutajoš 12 povezanih