Povezane vesti
Diva od glave do pete: Na današnji dan, pre sto godina, rođena je glumica veka Mira Stupica (1923-2016)
Večernje novosti 17.08.2023
GLUMICA veka Mira Stupica (1923-2016) danas bi proslavila svoj vek: 17. avgusta, u Gnjilanu na Kosovu, rođena je Miroslava Todorović - buduća Petrunjela, Lucijeta, Dorina, Marija, baronica Kasteli, Glorija, princeza Ksenija, Kika Bibić... Za sve… »
Vek od rođenja glumice veka: Mira Stupica: Čovek, kada mu se svet ruši i nema gde da skloni glavu, može u knjige, u muziku, u…
Blic 17.08.2023
Mi glumci ne možemo ni čuvati ni poklanjati svoje uloge (…) Mi samo uđemo u duhovnu klimu i tako se prenosimo bez autorskog potpisa - govorila je legendarna Mira Stupica (17. avgust 1923 - 19. avgust 2016). Bila je i ostala od onih umetnika koji su… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 16 minutajoš 32 povezane
Tramp otkrio kako je počeo napad na Iran, pa "pecnuo" saveznike: "Zašto mi niste rekli za Perl Harbor?"
B92 pre 31 minutajoš 231 povezana
Ostao i bez para i bez publike: Fon der Lajenova i Košta otkazali konferenciju sa Zelenskim
Pravda pre 35 minutajoš 26 povezanih
Pucanj topa sa Žute tabije u Sarajevu najavio završetak posta i kraj meseca Ramazana
Telegraf pre 30 minutajoš 20 povezanih
Obradović: PAO će biti motivisan, moramo da budemo fokusirani; Ataman: Za nas je svaki meč kao finale
RTV pre 15 minutajoš 41 povezana