Povezane vesti
Kupljene još četiri seoske kuće: Obezbeđeni domovi za mlade parove u okolini Zrenjanina (foto)
Večernje novosti 18.08.2023
ČETIRI seoske kuće u Belom Blatu, Tomaševcu, Ečki i Melencima, selima u okolini Zrenjanina, kupljene su kroz konkurs Ministarstva za brigu o selu za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom. grad Zrenjanin Trojni, od ukupno 185… »
Vidojko Panajotović: Još četiri porodice dobiće kuće u selima Veliki Suvodol, Crvenčevo, Gnjilan i Sukovo
Plus online 18.08.2023
U Palati Srbija juče je potpisano još 185 ugovora za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom. Ovim je broj novouseljenih seoskih kuća iz programa Ministarstva za brigu o selu došao do 2100. Vidojko Panajotović, pomoćnik… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

"Dan autentične organizacije za porodice talaca" Počasni konzul Srbije u Izraelu na dvogodišnjicu Hamasovog napada - izneo i poslednje informacije o Alonu Ohelu
Kurir pre 22 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 47 minutajoš 53 povezane

Srbija više nema šta da razgovara sa SAD o sankcijama NIS-u, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 26 povezanih