Повезане вести
Уредник Нове о необјављеној карикатури због које Душан Петричић прекида сарадњу
Бета 19.08.2023
Портал Нова.рс и новине Нова нису објавиле карикатуру сталног сарадника Душана Петричића који је навео да ће због тога прекинути сарадњу са листом. Главни уредник Михаило Јовићевић је данас саопштио да је то била његова одлука… »
Уредник Нове објаснио зашто није објављена карикатура Душана Петричића
Н1 Инфо 19.08.2023
"Редакција Нова.рс и новина Нова - конкретније ја, Михаило Јовићевић - одлучила је да данас на насловној страни новина и портала не објави карикатуру нашег сталног сарадника и колеге Душана Петричића", навео је уредник портала… »
Зашто данас нисмо објавили карикатуру Душана Петричића у новинама Нова и на порталу Нова.рс
Нова 19.08.2023
Редакција Нова.рс и новина Нова - конкретније ја, Михаило Јовићевић - одлучила је да данас на насловној страни новина и портала не објави карикатуру нашег сталног сарадника и колеге Душана Петричића. Уместо тога, данас у… »
Због чега Нова није објавила карикатуру Душана Петричића?
Данас 19.08.2023
Нова.рс објавила је текст главног уредника, у коме се појашњава из ког разлога се карикатура Душана Петричића данас није нашла ни на сајту Нова.рс ни у новинама. Текст преносимо у целости: Редакција Нова.рс и новина Нова –… »
Вести дана »
Вучић у Нишу тврди да су плате од некадашњих 312 евра стигле до 900 евра
Решетка пре 43 минутајош 23 повезане
Уживо Русија туче по Одеси, крвопролиће! Ликвидиран командир артиљеријске батерије у Харкову, затворени аеродроми у Москви
Ало пре 43 минутајош 23 повезане
Три мигранта погинула у превртању чамца у Сави у Славонском Броду, осам спашено
Спутник пре 1 сатјош 19 повезаних
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 1 сатјош 26 повезаних
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 3 сатајош 20 повезаних