Povezane vesti
"Nermin je opljačkao moju porodicu, oteo je 54.200 evra" Progovorila Dženana kojoj je razjareni bodibilder ubio brata i oca
Kurir 22.08.2023
"Donedavno sam bila ćerka i sestra. Nakon toga majka male devojčice, uzoran i savestan građanin ove države", započinje potresnu priču Dženana Onder, kojoj je Nermin Sulejmanović u krvavom piru u Gradačcu 11. avgusta ubio oca i brata, Džengiza i Denisa… »
Dženani je Nermin ubio brata i oca: U potresnoj ispovesti otkriva istinu o njihovom odnosu
Večernje novosti 22.08.2023
DONEDAVNO sam bila ćerka i sestra. Nakon toga majka male devojčice, uzoran i savestan građanin ove države - započinje potresnu priču Dženana Onder, kojoj je Nermin Sulejmanović u krvavom piru u Gradačcu 11. avgusta ubio oca i brata, Džengiza i Denisa… »
Vesti dana »
MUP o incidentima u Užicu, ni reči o nasilnom otimanju telefona novinaru Mašine od strane pripadnika Interventne
N1 Info pre 4 satijoš 29 povezanih
Raste broj mrtvih u nesreći na Kipru; Uhapšen kapetan i članovi posade FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 48 povezanih
Zvaničnik NATO protiv "jastrebova": Ne vidimo neposrednu pretnju od ruskog napada
Večernje novosti pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučić: Hrvati dođu na granicu sa Srbijom i pevaju "stići će vas naša ruka", Evropa ne to ćuti
Euronews pre 3 satajoš 34 povezane
Novinar iz Nju Delhija: Broj žrtava u Nepalu porastao na 734, skoro 2.500 ljudi i dalje nestalo
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 31 povezana