Povezane vesti
"Nermin je opljačkao moju porodicu, oteo je 54.200 evra" Progovorila Dženana kojoj je razjareni bodibilder ubio brata i oca
Kurir 22.08.2023
"Donedavno sam bila ćerka i sestra. Nakon toga majka male devojčice, uzoran i savestan građanin ove države", započinje potresnu priču Dženana Onder, kojoj je Nermin Sulejmanović u krvavom piru u Gradačcu 11. avgusta ubio oca i brata, Džengiza i Denisa… »
Dženani je Nermin ubio brata i oca: U potresnoj ispovesti otkriva istinu o njihovom odnosu
Večernje novosti 22.08.2023
DONEDAVNO sam bila ćerka i sestra. Nakon toga majka male devojčice, uzoran i savestan građanin ove države - započinje potresnu priču Dženana Onder, kojoj je Nermin Sulejmanović u krvavom piru u Gradačcu 11. avgusta ubio oca i brata, Džengiza i Denisa… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: „Izjava ministra Bratine je pretnja koja nas neće zastrašiti“
Serbian News Media pre 28 minutajoš 29 povezanih
Upravo je dolio ulje na razbuktalu vatru! Gore petrohemijska postrojenja, Trampu avioni padaju "kao kruške", a Zelenski se meša u rat i deli lekcije (foto, video)
Blic pre 32 minutajoš 73 povezane
Vrh poplavnog talasa na toku Zapadne Morave; vatrogasci spasili dve osobe iz bujice na putu Požega–Lučani
RTS pre 6 satijoš 31 povezana
Sedmica plavaca za polufinale FA kupa: Port Vejl surovo ponižen na "Stamford Bridžu"
Kurir pre 13 minutajoš 32 povezane