Povezane vesti
Rastrojen muškarac šetao ulicom sa nožem u ruci! Drama u centru Beograda: Pokušao da napadne ženu, policija ga uhapsila…
Blic 24.08.2023
Policija je na uglu Vlajkovićeve i Kosovske ulice u Beogradu danas popodne privela muškarca koji je šetao ulicom sa nožem u ruci i pokušao da napadne jednu ženu. Kako prolaznici koji su se susreli sa ovim muškarcem kažu, očigledno je bilo da se… »
Muškarac sa nožem šetao centrom Beograda! Pokušao da napadne ženu, policija ga odmah uhapsila
Kurir 24.08.2023
Policija je na uglu Vlajkovićeve i Kosovske ulice u Beogradu danas popodne privela muškarca koji je šetao ulicom sa nožem u ruci i pokušao da napadne jednu ženu - Stao je ispred mene sa nožem, onda se sklonio, ja sam seo u baštu kafića. U jednom… »
Drama u centru Beograda Rastrojen muškarac šetao ulicom sa nožem u ruci, probao je da napadne!
Alo 24.08.2023
Policija je na uglu Vlajkovićeve i Kosovske ulice u Beogradu danas popodne privela muškarca koji je šetao ulicom sa nožem u ruci i pokušao da napadne jednu ženu. Kako prolaznici koji su se susreli sa ovim muškarcem kažu, očigledno je bilo da se… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 3 satajoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Beta pre 3 satajoš 11 povezanih
Partizan je zreo za novu rekonstrukciju! Da li samo u igračkom kadru?
Sportske.net pre 46 minutajoš 41 povezana
Srbija ima čemu da se nada posle remija: Terzić prvencem poslao Švajcarsku u B Diviziju
Euronews pre 29 minutajoš 31 povezana