Povezane vesti
Avganistan talibani zabranili studentkinjama da napuste zemlju kako bi studirale u Dubaiju
Južne vesti 28.08.2023
By Arrangement Zamućena fotografija sa aerodroma u Kabulu dok su studentkinje koje su planirale da odlete u Dubai stajale u redu da prođu obezbeđenje „Nakon što su talibani zatvorili univerzitete za žene, jedina mi je nada bila da dobijem… »
Talibani ne daju ženama da studiraju u inostranstvu
Vreme 28.08.2023
Svet Prošle godine talibani su zabranili ženama da studiraju u zemlji, zbog čega su one jedinu nadu videle u studiranju na nekom univerzitetu van zemlje. Novinari BBC-ja razgovarali su sa studentkinjama koje su zaustavljene na aerodromu u julu dok su… »
Avganistan talibani zabranili studentkinjama da napuste zemlju kako bi studirale u Dubaiju
BBC News 28.08.2023
Novinari BBC-ja razgovarali su sa studentkinjama koje su zaustavljene na aerodromu dok su pokušavale da odu za Dubai. „Nakon što su talibani zatvorili univerzitete za žene, jedina mi je nada bila da dobijem stipendiju koja bi mi pomogla da studiram u… »
Avganistan Talibani zabranili studentkinjama da napuste zemlju kako bi studirale u Dubaiju
Danas 28.08.2023
„Nakon što su talibani zatvorili univerzitete za žene, jedina mi je nada bila da dobijem stipendiju koja bi mi pomogla da studiram u inostranstvu“, kaže 20-godišnja avganistanska studentkinja Natkai. Ime joj je promenjeno radi njene bezbednosti… »
Avganistan Talibani zabranili studentkinjama da napuste zemlju kako bi studirale u Dubaiju
Radio 021 28.08.2023
Novinari BBC-ja razgovarali su sa studentkinjama koje su zaustavljene na aerodromu dok su pokušavale da odu za Dubai. By Arrangement Zamućena fotografija sa aerodroma u Kabulu dok su studentkinje koje su planirale da odlete u Dubai stajale u redu da… »
Vesti dana »
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Primirje između Izraela i Hezbolaha stupilo na snagu, "reke" automobila krenule na jugu Libana
Euronews pre 58 minutajoš 14 povezanih
Svedočenja poslanika opozicije i vlasti za Danas o istorijskoj tuči u srpskom parlamentu: Ko je prvi počeo?
Danas pre 14 satijoš 7 povezanih
Zabrinuti smo, 12.000 vojnika je spremno za juriš: Pentagon o dešavanjima u blizini Ukrajine
Alo pre 8 satijoš 7 povezanih
Vučić na večeri sa predsednikom Ekvatorijalne Gvineje: Nastavićemo da unapređujemo odnose
RTV pre 58 minutajoš 1 povezana