Повезане вести

Авганистан талибани забранили студенткињама да напусте земљу како би студирале у Дубаију

Авганистан талибани забранили студенткињама да напусте земљу како би студирале у Дубаију

Јужне вести 28.08.2023
Би Аррангемент Замућена фотографија са аеродрома у Кабулу док су студенткиње које су планирале да одлете у Дубаи стајале у реду да прођу обезбеђење „Након што су талибани затворили универзитете за жене, једина ми је нада била… »
Талибани не дају женама да студирају у иностранству

Талибани не дају женама да студирају у иностранству

Време 28.08.2023
Свет Прошле године талибани су забранили женама да студирају у земљи, због чега су оне једину наду виделе у студирању на неком универзитету ван земље. Новинари ББЦ-ја разговарали су са студенткињама које су заустављене на… »

BBC News 28.08.2023
Новинари ББЦ-ја разговарали су са студенткињама које су заустављене на аеродрому док су покушавале да оду за Дубаи. „Након што су талибани затворили универзитете за жене, једина ми је нада била да добијем стипендију која би ми… »

Вести дана »