Повезане вести

Новак после Ју-Ес опена може да зацементира 1. Место

Новак после Ју-Ес опена може да зацементира 1. Место

Дневник 29.08.2023
Ђоковић има велику шансу у Њујорку да се значајно одлепи свом конкуренту. Новак Ђоковић се пласирао у друго коло Ју-Ес Опена пошто је био убедљив против Александера Милера, а том победом је обезбедио и повратак на прво место… »
Новака обожавају, али морао да каже "не"! Откривен Ђоковићев план, разочараће милионе овом одлуком!

Новака обожавају, али морао да каже "не"! Откривен Ђоковићев план, разочараће милионе овом одлуком!

Мондо 29.08.2023
Испливао је списак учесника популарног турнира, на којем ове јесени ипак неће бити Новака Ђоковића. Испливао је списак учесника популарног турнира, на којем ове јесени ипак неће бити Новака Ђоковића. Новак Ђоковић неће… »
Разлика Ђоковића и Алкараза? Он ме разбије како хоће! Александра питали ко је бољи тенисер: Не да ти да дишеш

Разлика Ђоковића и Алкараза? Он ме разбије како хоће! Александра питали ко је бољи тенисер: Не да ти да дишеш

Мондо 29.08.2023
Француски тенисер изгубио је од Новака Ђоковића, али је одушевљен њим. Француски тенисер изгубио је од Новака Ђоковића, али је одушевљен њим. Александр Милер изгубио је од Новака Ђоковића 0:6, 2:6, 3:6 и глатко био избачен са… »
Ђоковић данас тренира у Џерсију

Ђоковић данас тренира у Џерсију

Спорт клуб 29.08.2023
Новака Ђоковића данас (уторак) нема на распореду тренинга, али то не би требало да брине његове навијаче. Ђоковић током УС опена одседа код пријатеља у Џерсију, а на том имању има и тениских терена, па ће Новак тренинг… »
Ђоковић био "страшан"? Шта тек рећи за оно што је управо урадио Данил Медведев...

Ђоковић био "страшан"? Шта тек рећи за оно што је управо урадио Данил Медведев...

Вечерње новости 29.08.2023
Новак Ђоковић је маестрално започео поход на 24. гренд слем титулу, али убедљивији старт Ју-Ес опена 2023. од њега имао је Данил Медведев. ФОТО: Тањуг/АП Ноле је, подсетимо, савладао Француза Александра Милера са 6:0, 6:2… »
Новак Ђоковић одустао: Ноле не игра на изузетно јаком турниру! Неке је збунио тај потез, али...

Новак Ђоковић одустао: Ноле не игра на изузетно јаком турниру! Неке је збунио тај потез, али...

И када не игра, Новак Ђоковић привлачи огромну пажњу. ФОТО: Тањуг/АП Док траје Ју-Ес опен 2023, тениска јавност је данас обавештена и о великом повратку великог турнира у Кини, као и учесницима на њему. Греат фиелд оф АТП500… »
Ђоковић победио Милера и обезбедио повратак на прво место АТП листе

Ђоковић победио Милера и обезбедио повратак на прво место АТП листе

ИндексОнлине 29.08.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је јутрос са 3:0 Француза Александра Милера у првом колу Ју Ес опена. Резлтат по сетовима био је 6:0, 6:2, 6:3. Ђоковић је победио после сат и 36 минута. Он је осам пута одузео сервис Милеру… »
Ђоковићева победа за повратак на број 1!

Вести онлине 29.08.2023
Новак Ђоковић ће за две недеље поново и званично бити најбољи играч света. Лака победа у првом колу УС опену против Француза Милера, била му је довољна да заузме прво место АТП листе. С обзиром да Карлос Алкарас у Њујорку… »
Ово није нормално! Ђоковић урадио нешто о чему многи могу да сањају

Ово није нормално! Ђоковић урадио нешто о чему многи могу да сањају

НОВАК Ђоковић успешно је прескочио прву препреку на Ју-Ес опену, а уз то урадио је нешто што мало ко може када је тенис у питању. Тањуг/АП Наиме, он је у убедљивом тријумфу против Александре Милера (6:0, 6:2, 6:3) први сет… »
Ђоковић: Задовољан сам, за сада све иде савршено

Ђоковић: Задовољан сам, за сада све иде савршено

Политика 29.08.2023
ЊУЈОРК – Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас да је задовољан како је играо у првом колу последњег гренд слем турнира у сезони, Ју-Ес опена. Ђоковић се пласирао у друго коло Отвореног првенства САД у… »
Ласло Ђере победио Брендона Накашиму и пласирао се у друго коло Ју-Ес Опена

Ласло Ђере победио Брендона Накашиму и пласирао се у друго коло Ју-Ес Опена

Политика 29.08.2023
ЊУЈОРК – Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у друго коло Ју-Ес опена, пошто је савладао Американца Брендона Накашиму са 3:0 у сетовима – 7:5, 6:4, 6:4. Меч је трајао два сата и 22 минута. На почетку првог сета виђена су два… »
Ђоковић победио Милера, у другом колу Ју-ес опена сутра са Запатом

Ђоковић победио Милера, у другом колу Ју-ес опена сутра са Запатом

Политика 29.08.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је јутрос са 3:0 Француза Александра Милера у првом колу Ју-ес опена. Резлтат по сетовима био је 6:0, 6:2, 6:3. Најбољи српски тенисер 17. пут у каријери учествује на Ју-ес опену, а Отворено… »
Кецмановић повео, па елиминисан од Вариљаса на старту Ју Ес опена

Кецмановић повео, па елиминисан од Вариљаса на старту Ју Ес опена

Спортски журнал 29.08.2023
Ју Ес опен игра се за наградни фонд од 29.148.800 долара. Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у друго коло Ју Ес опена, пошто је поражен од Перуанца Хуана Пабла Вариљаса резулатом 3:1 (1:6, 7:5, 7:5, 6:4)… »
Ђоковић је опет на трону: Познато до када Новак сигурно остаје на врху

Ђоковић је опет на трону: Познато до када Новак сигурно остаје на врху

НОВАК Ђоковић победио је на старту Ју-Ес опена Александра Милера. Тај тријумф омогућио је Србину да се врати на чело АТП листе. Тањуг/АП Освајачу 23 гренд слем титуле је била потребна победа да претекне Карлоса Алкараза, пошто… »
Новакова порука кошаркашима: ''Криво ми је, не обраћајте пажњу...''

Новакова порука кошаркашима: ''Криво ми је, не обраћајте пажњу...''

Спортске.нет 29.08.2023
Новак Ђоковић је прошле ноћи успешно започео такмичење на овогодишњем УС опену, а победа над Александром Милером била му је довољна за повратак на чело АТП листе, с обзиром да му прошле године није био дозвољен улазак у… »
Ђоковић: Нисам марио што играм после поноћи, ово сам чекао годинама

Ђоковић: Нисам марио што играм после поноћи, ово сам чекао годинама

Данас 29.08.2023
Новак Ђоковић забележио је победу на старту УС Опена на стадиону Артур Еш, на којем се нашао први пут после две године. Иако је меч почео после поноћи, то Ђоковића није превише пореметило. – Знао сам да ће бити касни термин за… »
НолеЕкспресс

НолеЕкспресс

Спорт клуб 29.08.2023
Знали смо да нас чека дуго вече, потенцијално и дуга ноћ, али и Новак Ђоковић је небројено пута био у ситуацијама попут ове – када се бори и са ривалом и са временом. Штоперицу је зауставио на 95 минута, а Александра Мулера… »
Детаљ који многи нису приметили! Новак скинуо мајицу, а недостају две ствари! (фото)

Детаљ који многи нису приметили! Новак скинуо мајицу, а недостају две ствари! (фото)

Мондо 29.08.2023
Новак Ђоковић је на УС Опену показао да више не носи амајлије око врата, али ни "уређај" који је користио на Вимблдону. Новак Ђоковић је на УС Опену показао да више не носи амајлије око врата, али ни "уређај" који је користио на… »
Победа Ђоковића, пораз Кецмановића на старту Ју Ес опена

Победа Ђоковића, пораз Кецмановића на старту Ју Ес опена

Нови магазин 29.08.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у друго коло Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је победио 84. играча света Француза Александра Милера после три сета, 6:0, 6:2, 6:3 и обезбедио повратак на прво место АТП листе… »
До кад Новак остаје на првом месту? Једно је сигурно - ево шта све Ђоковићу треба да би се задржао на врху

До кад Новак остаје на првом месту? Једно је сигурно - ево шта све Ђоковићу треба да би се задржао на врху

Мондо 29.08.2023
Новак Ђоковић математички не може да изгуби прво место до 25. септембра, али би то могло да се продужи... Новак Ђоковић математички не може да изгуби прво место до 25. септембра, али би то могло да се продужи... Новак Ђоковић… »

Спорт клуб 29.08.2023
Новак Ђоковић ће за две недеље поново и званично бити најбољи играч света. Новак Ђоковић је лако прескочио прву препреку на УС опену, што му је довољно да заузме прво место АТП листе. Србин је у три сета на стадиону Артур Еш… »
Ђоковић тријумфовао у првом колу УС Опена "Почистио" Француза и вратио се на прво место АТП листе

Ђоковић тријумфовао у првом колу УС Опена "Почистио" Француза и вратио се на прво место АТП листе

Дневник 29.08.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у 2. коло УС Опена, пошто је доминантно победио Француза Александра Милера резултатом 6:0, 6:2, 6:3 - после 96 минута игре. Ђоковић се овим тријумфом вратио и на прво место АТП… »
Вознијацки: Дуго сам чекала овај меч

Вознијацки: Дуго сам чекала овај меч

Спорт клуб 29.08.2023
Некада прва тенисерка света и грен слем шампионка Каролина Вознијацки победила је на старту УС Опена и природно била је веома срећна због прве грен слем победе после три године. У међувремену Данкиња је одсуствовала са терена… »
Нисам марио што играм после поноћи, ово сам чекао годинама

Нисам марио што играм после поноћи, ово сам чекао годинама

Спорт клуб 29.08.2023
Новак Ђоковић забележио је победу на старту УС Опена на стадиону Артур Еш, на којем се нашао први пут после две године. Иако је меч почео после поноћи, то Ђоковића није превише пореметило. – Знао сам да ће бити касни термин за… »
Ђоковић успешан на старту УС опена

Ђоковић успешан на старту УС опена

Радио 021 29.08.2023
Новак Ђоковић победио је у првом колу УС опена Француза Александра Мулера 3:0, по сетовима 6:0, 6:2, 6:3. Мулер је 84. на АТП листи и Ђоковић никада раније није играо против њега. Десет година млађи Француз није имао никаве… »
ВИДЕО Новак сазнао потенцијалног ривала: Никада пре се нису састали

ВИДЕО Новак сазнао потенцијалног ривала: Никада пре се нису састали

Нова 29.08.2023
Српски тенисер је сазнао са ким би могао да одмери снаге у другом колу УС Опена. Новак Ђоковић је сазнао потенцијалног ривала у другом колу УС Опена и пре него што је одиграо меч првог кола против Александра Милера. Бернабе… »
Одбојкаши Јапана прваци Азије: У финалу надиграли домаћина

Одбојкаши Јапана прваци Азије: У финалу надиграли домаћина

Вечерње новости 28.08.2023
ОДБОЈКАШИ Јапана су наставили да блистају овог лета. После сјајних партија у Лиги нација освојили су 10. пут у историји титулу првака Азије. У финалу су надиграли домаћина, Иран са 3:0 (25:20, 25:18, 25:18). "Самураје" је до… »
Ђоковић "отворио душу" у Њујорку: Ово је поручио Америма пред почетак Ју-Ес опена

Ђоковић "отворио душу" у Њујорку: Ово је поручио Америма пред почетак Ју-Ес опена

Вечерње новости 28.08.2023
СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић након две године паузе вратио се на тло Америке, где ће учествовати на последњем гренд слему сезоне - Ју-Ес опену. Пред први дуел говорио је пред америчким новинарима. ФОТО: Тањуг Пред први изазов у… »

Вести дана »