Povezane vesti
Ako „raskine“ s Vučićem, Šapić računa na podršku ove 4 desničarske stranke iz opozicije: Evo ko iz topa kaže…
Nova 01.09.2023
Prema ranijim saznanjima Nove, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić u slučaju da na sledećim izborima u prestonici ne bude deo SNS-a Aleksandra Vučića, računa na podršku desnice. Da to nije tek puka spekuIacija ukazuju i njegove izjave, poput… »
Ako „raskine“ s Vučićem, Šapić računa na podršku ove 4 desničarske stranke iz opozicije: Evo ko iz topa kaže…
Nova 01.09.2023
Prema ranijim saznanjima Nove, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić u slučaju da na sledećim izborima u prestonici ne bude deo SNS-a Aleksandra Vučića, računa na podršku desnice. Da to nije tek puka spekuIacija ukazuju i njegove izjave, poput… »
Stranke desnice poručuju Aleksandru Šapiću da za njega ne bi glasali ni u devetom krugu: „Bolje neka razmisli za koga će…
Danas 01.09.2023
Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda grdno se vara kada veruje da bi glasači stranaka desnice – Dveri, POKS-a, Novog DSS i Zavetnika pa i radikala, kada bi morali da biraju, glasali pre za njega, nego za Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i… »
Đilas pozvao Šapića da podnese ostavku
Blic 31.08.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da Aleksandar Šapić "izmišlja sve i svašta, samo da ga niko ne bi pitao šta je kao gradonačelnik uradio kako bi se poboljšala bezbednost dece u školama i ljudi na ulicama ili koliko će… »
Velika rasprava Šapić - Đilas, gradonačelnik odgovorio bivšem: "Bio sam tamo gde ti i tvoji beščasnici niste ni…
Blic 31.08.2023
"Njegov odgovor me u momentu malo začudio, jer je on poznat da da voli da komunicira ili preko čauša, ili sms-om, ili na daljinu", kaže između ostalog gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, nastavljajući da odgovara Draganu Đilasu, bivšem… »
Šapić: Za mene bi glasali, a ne za Đilasa, glasači Dveri, Zavetnika, DSS, POKS
Blic 31.08.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić poručio je predsedniku Stranke slobode i pravde (SSP) Draganu Đilasu da je trebalo da traži direktne izbore za gradonačelnika, kada je razgovarao sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem i upitao ga "o… »
Vesti dana »
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 7 satijoš 20 povezanih
Fernando Santoš i lekcija o propadanju, od prvaka do dna Evrope za osam godina
Sportske.net pre 3 satajoš 25 povezanih