Povezane vesti
Bahar: Cilj je da obezbedimo evropsko proleće
Politika 01.09.2023
Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je večeras da je zadovoljan žrebom za grupnu fazu Lige šampiona i istakao da ekipu očekuje šest interesantnih utakmica, a da će cilj biti plasman u nokaut fazu jednog od dva evropska takmičenja. „Veoma je… »
"Zvezda je evropski i svetski prvak!" Barak Bahar otkrio šta je cilj crveno-belih u Ligi šampiona
Večernje novosti 31.08.2023
Crvena zvezda je saznala ko su joj protivnici u predstojećoj Ligi šampiona 2023/2024, a njen šef stručnog štaba, Barak Bahar, ne krije zadovoljstvo. Foto: M. Vukadinović - Dugo smo iščekivali žreb, naravno i razmišljali o mogućim rivalima. Svaki tim u… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 22 minutajoš 21 povezana
Nevreme stiže na jug Srbije: Mogući grad i jak vetar, u Nišu do 31 stepen – evo kakvo vreme sledi narednih dana
Glas juga pre 37 minutajoš 18 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
Evo koliki je bio honorar Stanije Dobrojević u "Eliti 9"! Asmin izneo u javnost, ona pobesnela - osvojila i 100.000 evra
Blic pre 17 minutajoš 15 povezanih