Povezane vesti
Bahar: Cilj je da obezbedimo evropsko proleće
Politika 01.09.2023
Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je večeras da je zadovoljan žrebom za grupnu fazu Lige šampiona i istakao da ekipu očekuje šest interesantnih utakmica, a da će cilj biti plasman u nokaut fazu jednog od dva evropska takmičenja. „Veoma je… »
"Zvezda je evropski i svetski prvak!" Barak Bahar otkrio šta je cilj crveno-belih u Ligi šampiona
Večernje novosti 31.08.2023
Crvena zvezda je saznala ko su joj protivnici u predstojećoj Ligi šampiona 2023/2024, a njen šef stručnog štaba, Barak Bahar, ne krije zadovoljstvo. Foto: M. Vukadinović - Dugo smo iščekivali žreb, naravno i razmišljali o mogućim rivalima. Svaki tim u… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 44 minutajoš 11 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Kad i gde možete da gledate meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Larn – Crvena zvezda?
Danas pre 5 satijoš 2 povezane