Povezane vesti
I komite Spajiću drže stranu: Izbacivanje Srba iz Vlade i paktiranje sa Milovim satelitima uzdrmalo mandatara Crne Gore
Večernje novosti 01.09.2023
PONOVO se probudila narodna energija u Crnoj Gori. Građani su u sredu izašli na ulice u znak protesta protiv najave prekrajanja izborne volje od strane mandatara i jednog od lidera Pokreta "Evropa sad" Milojka Spajića. Poručili su da se "izdaja ne… »
„Govor mržnje i nacionalističke poruke“: Koji su dometi protesta „za odbranu izborne volje građana“ u Crnoj Gori?
Danas 01.09.2023
U gradovima širom Crne Gore preksinoć su održani protesti. Auto-kolone, ili kako ih mnogi nazivaju auto-litije, trebalo je da predstave navodnu odbranu izborne volje građana, koja je „ugrožena“ zbog odsustva bivšeg Demokratskog fronta, odnosno sadašnje… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana