Povezane vesti
Žena napadala ljude na Zelenom vencu: Policija došla na lice mesta, nastao haos! (video)
Kurir 01.09.2023
Policija je oko ponoći uhapsila devojku na Zelenom vencu, koja je remetila javni red i mir. Građani su prijavili da ženska osoba napada ljude, pa je patrola upućena na lice mesta. Na Instagram stranici "Moj Beograd" navedeno je da je napadala ljude… »
Pijana napadala ljude na ulici Devojka uhapšena na Zelenom vencu, policajci je jedva savladali (video)
Alo 01.09.2023
Beogradska policija morala je da privede devojku koja je noćas napadala ljude na Zelenom vencu. Na društvenoj mrežu Instagram objavljen je snimak hapšenja mlađe devojke u centru Beograda. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) 12:46 14:03… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 3 satajoš 43 povezane
Preradović: Vučić bio u Novom Sadu u prostorijama SNS pre demonstracija i „koordinisao“, postoje svedoci
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih
Uživo: Asvel - Crvena zvezda 34:27 druga četvrtina, Petrušev umalo dvocifren, Maledon predvodi (video)
Sportski žurnal pre 0 minutajoš 25 povezanih
Tragedija kod Vršca: Poginuli otac i dvogodišnje dete; Preticao kamion u suprotnom smeru FOTO
B92 pre 19 minutajoš 21 povezana