Povezane vesti
Policija našla čoveka koji je ubio popularnu medvedicu u Italiji: „Pucao sam iz straha, ali nisam želeo da ubijem, našao…
Nova 02.09.2023
Medvedica po imenu Amarena ubijena je danas na periferiji grada Abruca centralnoj Italiji, kada je stanovnik tog grada na nju pucao iz puške ''iz straha''. Amarena je bila jedan od oko 60 ugroženih marsikanskih medveda koji žive u Nacionalnom parku… »
Životinje: Šok u Italiji, ubijena popularna medvedica Amarena
BBC News 02.09.2023
Medvedica po imenu Amarena ubijena je u centralnoj Italiji - muškarac odgovoran za njenu smrt kaže da je zapucao iz straha. Popularna ženka medveda ubijena je na periferiji naselja u centralnoj Italiji - muškarac odgovoran za njenu smrt tvrdi da je… »
"Pucao sam iz straha, nisam hteo da je ubijem": Muškarac upucao popularnu medvedicu u blizini nacionalnog parka u Italiji
Blic 02.09.2023
Medvedica po imenu Amarena ubijena je danas na periferiji grada Abruca centralnoj Italiji, kada je stanovnik tog grada na nju pucao iz puške ''iz straha''. Amarena je bila jedan od oko 60 ugroženih marsikanskih medveda koji žive u Nacionalnom parku… »
Čovek iz straha upucao popularnu mečku, meštani u šoku i neverici: U toku potraga za mečićima siročićima
Telegraf 02.09.2023
"Pucao sam iz straha, ali nisam želeo da ubijem. Našao sam je na svom imanju i to je bio impulsivan, instinktivan čin", rekao je čovek koji je ubio mečku. Mečka po imenu Amarena ubijena je danas na periferiji grada Abruca centralnoj Italiji, kada je… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana