Повезане вести

Полиција нашла човека који је убио популарну медведицу у Италији: „Пуцао сам из страха, али нисам желео да убијем, нашао сам…

Полиција нашла човека који је убио популарну медведицу у Италији: „Пуцао сам из страха, али нисам желео да убијем, нашао сам…

Нова 02.09.2023
Медведица по имену Амарена убијена је данас на периферији града Абруца централној Италији, када је становник тог града на њу пуцао из пушке ''из страха''. Амарена је била један од око 60 угрожених марсиканских медведа који живе… »
Животиње: Шок у Италији, убијена популарна медведица Амарена

Животиње: Шок у Италији, убијена популарна медведица Амарена

BBC News 02.09.2023
Медведица по имену Амарена убијена је у централној Италији - мушкарац одговоран за њену смрт каже да је запуцао из страха. Популарна женка медведа убијена је на периферији насеља у централној Италији - мушкарац одговоран за… »
"Пуцао сам из страха, нисам хтео да је убијем": Мушкарац упуцао популарну медведицу у близини националног парка у Италији

"Пуцао сам из страха, нисам хтео да је убијем": Мушкарац упуцао популарну медведицу у близини националног парка у Италији

Блиц 02.09.2023
Медведица по имену Амарена убијена је данас на периферији града Абруца централној Италији, када је становник тог града на њу пуцао из пушке ''из страха''. Амарена је била један од око 60 угрожених марсиканских медведа који живе… »
Човек из страха упуцао популарну мечку, мештани у шоку и неверици: У току потрага за мечићима сирочићима

Човек из страха упуцао популарну мечку, мештани у шоку и неверици: У току потрага за мечићима сирочићима

Телеграф 02.09.2023
"Пуцао сам из страха, али нисам желео да убијем. Нашао сам је на свом имању и то је био импулсиван, инстинктиван чин", рекао је човек који је убио мечку. Мечка по имену Амарена убијена је данас на периферији града Абруца… »

Вести дана »