Povezane vesti
(Video) Iz zatvora u zadrugu 7: Teodora Radoičić pokazala da je tetovirala JMBG na intimnom delu, pa je pred svima zaprosio…
Blic 03.09.2023
Kontroverzna Teodora Radoičić ušla je u rijaliti "Zadruga 7 - Elita" i pokazala tetovažu na intimnom delu tela, pa progovorila o zatvorskim danima. - Ima treme, dugo nisam bila ovako medijski ispraćena. Priznajem, imam malo tremu. Tri godine kad si u… »
"Taki mi je velika podrška": Teodora Delić ušla u Zadrugu 7, pa progovorila o pipkanju sa majinim ocem - evo gde su se…
Blic 03.09.2023
U "Zadrugu 7 - Elitu" večeras je, između ostalih, ušla i Teodora Delić, koja je već skrenula pažnju javnosti na sebe odnosom sa ocem rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomirom Takijem Marinkovićem. - Taki i ja smo se upoznali na njegovom rođendanu, tad… »
Vesti dana »

„Odsviran mu je kraj“: Reakcija Zukana Heleza na oduzimanje mandata Dodiku
Danas pre 39 minutajoš 48 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 29 povezanih

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 19 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane