Povezane vesti
Zadrugar slagao sve?! Žika Zana otkrio da li je Jelena stvarno Urošu baba!
Alo 03.09.2023
Onn je rekao da svašta zna Jeleni Zani, kao i da je spreman da mnoge stvari otkrije. Takmičar Zadruge Elita Uroš Stanić podigao je veliku prašinu svojim učešćem, ali i tvrdnjom da mu je baba Jelena Zana. Naime, on je rekao da svašta zna o njoj… »
Otac je pokušao da me ubije Takmičar Elite šokirao priznanjem: Baba mi je pevačica iz grupe "Zana", imam svašta o njoj da…
Alo 03.09.2023
"Ona se plaši šta mogu da iznesem o njoj", rekao je on. Takmičar Zadruge Elita Uroš Stanić podigao je veliku prašinu svojim učešćem. On je priznao da su njegovi roditelji jako loše reagovali na njegovo učešće. - Imao sam haos, izbačen sam iz… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih
Hezbolah saopštio da je ostvario pobedu nad Izraelom i da su njegovi borci spremni
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
(Foto) svi ga znaju po hitu "Džuli": Daniel Popović se ženio 4 puta, bivša ga je optužila za nasilje, a sad je došao na crnogorski izbor za Evroviziju i evo kako izgleda na pragu 8. Decenije
Blic pre 37 minutajoš 4 povezane
Bio je kao bubica! Ni injekcije za umirenje nisu savladale bol hraniteljke kad je ugledala belim čaršavom prekriveno telo ubijenog dečaka (17) iz Leskovca
Blic pre 25 minutajoš 3 povezane
Zemljotres jačine 5,7 stepeni pogodio istočnu obalu Severnog ostrva na Novom Zelandu
Blic pre 4 satijoš 2 povezane