Povezane vesti
Zadrugar slagao sve?! Žika Zana otkrio da li je Jelena stvarno Urošu baba!
Alo 03.09.2023
Onn je rekao da svašta zna Jeleni Zani, kao i da je spreman da mnoge stvari otkrije. Takmičar Zadruge Elita Uroš Stanić podigao je veliku prašinu svojim učešćem, ali i tvrdnjom da mu je baba Jelena Zana. Naime, on je rekao da svašta zna o njoj, kao i da… »
Otac je pokušao da me ubije Takmičar Elite šokirao priznanjem: Baba mi je pevačica iz grupe "Zana", imam svašta o njoj da…
Alo 03.09.2023
"Ona se plaši šta mogu da iznesem o njoj", rekao je on. Takmičar Zadruge Elita Uroš Stanić podigao je veliku prašinu svojim učešćem. On je priznao da su njegovi roditelji jako loše reagovali na njegovo učešće. - Imao sam haos, izbačen sam iz kuće, morao… »
Vesti dana »

(BLOG) Prva hapšenja u Novom Pazaru: Stiže podrška iz cele zemlje, protesti i u drugim gradovima
N1 Info pre 35 minutajoš 80 povezanih

Haos u Kraljevu: Članovi SNS gađali građane jajima i polivali vodom, policija čuva naprednjačke prostorije
Nova pre 1 minutjoš 14 povezanih

Akademski plenum o upadu u DUNP: Ako ne zaštitimo studente, sutra će maskirana lica „gasiti požare“ u ime vlasti u drugim gradovima
Nedeljnik pre 10 satijoš 48 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 8 satijoš 40 povezanih

Đorđe David žestoko o kolegama koji odlaze iz Zvezda Granda: "Deluje mi da je razlog lova, a kad..."
Telegraf pre 35 minutajoš 20 povezanih