Povezane vesti

Stanijin dečko sada ima amneziju? Ovo su sve njegove sumnjive izjave, a ovo je dokaz, star 11 godina, da ima sina! (foto)

Stanijin dečko sada ima amneziju? Ovo su sve njegove sumnjive izjave, a ovo je dokaz, star 11 godina, da ima sina! (foto)

Alo 04.09.2023
Iznenađenja ne prestaju! Nova učesnica rijaliti programa "Elita", Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću sa kojim ima dete i koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti zvedom Stanijom Dobrojević. Sada je, Asmin Durdžić… »
Sramota me je! Ni dan danas nisam dobio DNK, ne znam da li je dete moje, Stanijin oženjeni dečko razvezao jezik

Sramota me je! Ni dan danas nisam dobio DNK, ne znam da li je dete moje, Stanijin oženjeni dečko razvezao jezik

Alo 04.09.2023
Nova učesnica rijaliti programa "Zadruga 7 elita", Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću. Nova učesnica rijaliti programa "Zadruga 7 elita", Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću sa kojim ima dete i koji… »
Stanija objavila prvu fotografiju sa oženjenim dečkom Više mu ne krije lice! Ispijaju koktele i opuštaju se kraj mora

Stanija objavila prvu fotografiju sa oženjenim dečkom Više mu ne krije lice! Ispijaju koktele i opuštaju se kraj mora

Alo 04.09.2023
Učesnica rijaliti programa "Zadruga 7 - Elita", Aneli Ahmić, iznela je minulog vikenda šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, sa kojim ima dete i koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević. Stanija je vrlo brzo to… »
Ima sina, pa nema sina Stanijin oženjeni dečko pokušava da obmane javnost, a ovo ga je raskrinkalo

Ima sina, pa nema sina Stanijin oženjeni dečko pokušava da obmane javnost, a ovo ga je raskrinkalo

Alo 04.09.2023
Nova učesnica rijaliti programa "Zadruga 7 elita", Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću sa kojim ima dete i koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević. Stanijin oženjeni dečko Asmin… »
Ima 12 godina i živi U domu Otkriveni detalji o sinu Stanijinog dečka, dobio ga je iz veze sa njom!

Ima 12 godina i živi U domu Otkriveni detalji o sinu Stanijinog dečka, dobio ga je iz veze sa njom!

Alo 04.09.2023
Asmin dve godine od Aneli krio da sa starijom ženom ima sina koji sada ima 12 godina. Nova učesnica rijaliti programa "Zadruga 7 elita", Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti… »
Bio sa stanijom, pa od supruge tražio vrelu akciju Isplivale šok prepiske, starleti sve vreme radio iza leđa! (foto)

Bio sa stanijom, pa od supruge tražio vrelu akciju Isplivale šok prepiske, starleti sve vreme radio iza leđa! (foto)

Alo 04.09.2023
Anela Ahmić obelodanila je šok dokaze o suprugu, koga joj je preotela Stanija Dobrojević. Aneli Ahmić izazvala je opštu pometnju ulaskom u Elitu, kada je na samom početku otkrila da ju je suprug ostavio zbog popularne starlete, Stanije Dobrojević… »
Prevarena zadrugarka pokazala ožiljke Aneli je svojim ulaskom uzburkala javnost, a sada je otkriveno šta je radila! (foto)

Prevarena zadrugarka pokazala ožiljke Aneli je svojim ulaskom uzburkala javnost, a sada je otkriveno šta je radila! (foto)

Alo 04.09.2023
Aneli nisu strane estetske korekcije, pa tako na jednoj njenoj fotografiji na Instagramu možemo videti i ožiljke ispod grudi. Učesnica "Zadruge 7 - Elite", Aneli Ahmić, koja je za vikend prva ušla u rijaliti, iznela je šok detalje o mužu Asminu… »
Mi smo se uzeli šerijatski Aneli otkrila da je sa Asminom u verskom braku, a Stanija tvrdi da je sve laž!

Mi smo se uzeli šerijatski Aneli otkrila da je sa Asminom u verskom braku, a Stanija tvrdi da je sve laž!

Alo 04.09.2023
Asmina se poverila Lepom Mići i otkrila da su ona i Asmin u verskom braku. Nova učesnica rijaliti programa "Zadruga 7 elita", Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom… »
Stanijin dečko ostavio sina u domu za nezbrinutu decu Asmin sve potvrdio, pojavila se i njihova zajednička fotografija!

Stanijin dečko ostavio sina u domu za nezbrinutu decu Asmin sve potvrdio, pojavila se i njihova zajednička fotografija!

Alo 04.09.2023
Na društvenim mrežama pojavila se Asminova fotografija sa sinom, kojeg je navodno ostavio u domu. Učesnica "Elite" Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević… »

Vesti dana »