Povezane vesti
Odbornici o rebalansu budžeta i novim projektima Sednica Skupštine Grada zakazana za sredu
Večernje novosti 06.09.2023
REBALANS budžeta grada Beograda za 2023.godinu, kojim je predviđeno da u gradskoj kasi bude 1,2 odsto manje sredstava u odnosnu na odluku o budžetu koju su gradski odbornici doneli u junu, biće jedna od glavnih tema predstojeće sednice Skupštine grada… »
Sednica Skupštine grada zakazana za sredu, evo šta je sve na dnevnom redu
Blic 06.09.2023
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao je za sredu, 13. septembar, 11. sednicu Skupštine grada. Na dnevnom redu sednice je Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu Grada Beograda za 2023. godinu, kao i Predlog odluke o izmenama Odluke o… »
Vesti dana »

Rubio: Vitkof na putu ka SAD, razmotrićemo rezultate razgovora s Putinom
Sputnik pre 37 minutajoš 37 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, promenljivo vreme i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 39 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 22 minutajoš 174 povezane

"U Partizanu sam 3 godine i prvi put mi neko veruje": Nemanja Trifunović pogledao u Blagojevića i rekao mu sve
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih