Povezane vesti
Jeca i kuka na sav glas! Neutešna Miljana Kulić shvatila da je svima bila samo korist! (foto)
Alo 06.09.2023
Nije uspela da zadrži suze! Miljana Kulić, Dragoljub Smiljanić Gaga i Boža Džons su pričali o Bebici. - Moraš da misliš na Željka, ne smeš da se kockaš - rekao je Dragoljub. - Ne radim to više, Zola me navukao - rekla je Miljana. - Ne mogu da verujem da… »
Ja sam Bebici uvek govorila da volim Zolu! Miljana Kulić se slomila, shvatila da je sve bila igra! (foto)
Alo 06.09.2023
Nije mogla da sakrije razočarenje! Miljana Kulić, Dragoljub Smiljanić Gaga i Boža Džons su pričali o Bebici. - Ja sam Bebici uvek govorila da volim Zolu - rekla je Miljana. - Misliš da ti se sveti zbog toga, on poprilično samouvereno govori da nikada… »
Vesti dana »

Ovo je žena koja je poginula u bogatiću! Šetala sa sinom (3) kada je na njih naleteo vozač: Poznato stanje mališana koji je prevezen za Beograd (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 4 povezane

Poznati lanac pekara nakon 74 godine odlazi pod stečaj Zapali u finansijsku krizu, a ovo je razlog
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv" Teška nesreća kod Šumadija sajma (Foto)
Alo pre 1 satjoš 3 povezane

Obrt u slučaju teškog ubistva u Zemunu: Oglasio se MUP: Mladić (24) nasmrt pretukao muškarca čvrstim predmetom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana