Povezane vesti
Ja sam Bebici uvek govorila da volim Zolu! Miljana Kulić se slomila, shvatila da je sve bila igra! (foto)
Alo 06.09.2023
Nije mogla da sakrije razočarenje! Miljana Kulić, Dragoljub Smiljanić Gaga i Boža Džons su pričali o Bebici. - Ja sam Bebici uvek govorila da volim Zolu - rekla je Miljana. - Misliš da ti se sveti zbog toga, on poprilično samouvereno govori da… »
Jeca i kuka na sav glas! Neutešna Miljana Kulić shvatila da je svima bila samo korist! (foto)
Alo 06.09.2023
Nije uspela da zadrži suze! Miljana Kulić, Dragoljub Smiljanić Gaga i Boža Džons su pričali o Bebici. - Moraš da misliš na Željka, ne smeš da se kockaš - rekao je Dragoljub. - Ne radim to više, Zola me navukao - rekla je Miljana. - Ne mogu da… »
Vesti dana »

Profesori na protestu: Osvetlili mrak oko kampusa Univerziteta u Novom Sadu
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih

NVO: Srbija dobila rok od Suda u Strazburu da se izjasni o upotrebi soničnog oružja
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 17 povezanih

Pet najvećih sindikata u Srbiji dogovorili saradnju i potvrdili podršku studentima
Beta pre 13 satijoš 11 povezanih

Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Hrvatske
BBC News pre 9 satijoš 29 povezanih

"Rusija laže, pokušava da prevari ceo svet": Zelenski besan nakon postignutog sporazuma, ovo neće da dozvoli
Mondo pre 1 satjoš 54 povezane