Povezane vesti

Da li će ostati samo prijatelji? Mensur i Teodora Balzak priznali simpatije, Ajdarpašić rekao ovo za nju! (foto)

Da li će ostati samo prijatelji? Mensur i Teodora Balzak priznali simpatije, Ajdarpašić rekao ovo za nju! (foto)

Alo 07.09.2023
Nova ljubav na pomolu?! U toku je prva emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj voditelj Darko Tanasijević učesnicima Elite postavlja upravo vaša pitanja. Sledeće pitanje je za Mensura Ajdarpašića. - Mensure, da li postoji cura u kući koja ti se dopada… »
To nasilje nije bilo jednostrano! Milena Kačavenda odgovorno tvrdi da u braku Ane i Zvezdana, nije samo Slavnić bio nasilan…

To nasilje nije bilo jednostrano! Milena Kačavenda odgovorno tvrdi da u braku Ane i Zvezdana, nije samo Slavnić bio nasilan…

Alo 07.09.2023
Šok za šokom! U toku je prva emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj voditelj Darko Tanasijević učesnicima Elite postavlja upravo vaša pitanja. Sledeće pitanje je za Milenu Kačavendu. - Da li Anina zlodela amnsetiraju Zvezdanova? -pitao je Darko… »
Stalno sam ga terala, on je plakao i molio da mi se vrati! Miljana oplela po Bebici, Slađa skočila da ga odbrani, pa brutalno…

Stalno sam ga terala, on je plakao i molio da mi se vrati! Miljana oplela po Bebici, Slađa skočila da ga odbrani, pa brutalno…

Alo 07.09.2023
Bez dlaka na jeziku! U toku je prva emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj voditelj Darko Tanasijević učesnicima Elite postavlja upravo vaša pitanja. Sledeće pitanje je za Nenada Macanovića Bebicu. - Bebice, da li bi se pomirio sa Miljanom? - pitao je… »
Aneli može da zarađuje i napolju! Zadrugar napao Ahmićevu jer je u rijalitiju, a ima dete, Matora odmah skočila da je…

Aneli može da zarađuje i napolju! Zadrugar napao Ahmićevu jer je u rijalitiju, a ima dete, Matora odmah skočila da je…

Alo 07.09.2023
Sve otkrila! U toku je prva emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević je pročitao naredno pitanje za Aneli Ahmić: Da li ćerkica zna da je je suprug prevarizo zbog Stanije? - Ne zna, ona je još mala. Ja msilim da ga ne volim. Ne znam… »
Nisam se pokajala! Milena Kačavenda priznala da bi opet postupila isto, pa poručila Ani samo jedno! (foto)

Nisam se pokajala! Milena Kačavenda priznala da bi opet postupila isto, pa poručila Ani samo jedno! (foto)

Alo 07.09.2023
Iskrena! U toku je prva emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj voditelj Darko Tanasijević učesnicima Elite postavlja upravo vaša pitanja. Sledeće pitanje je za Milenu Kačavendu. - Gde je ta iskrenost i pokajanje bilo kada ste celu prevaru planirali i… »
Priznala sve! Milena Kačavenda otkrila da bi sve opet isto uradila za Anu! (foto)

Priznala sve! Milena Kačavenda otkrila da bi sve opet isto uradila za Anu! (foto)

Alo 07.09.2023
Neočekivano! U toku je prva emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević je pročitao naredno pitanje za Milenu Kačavendu: Je l te blam što si onoliko branila Anu dok je manipulisala i sa tobom i sa zadrugarima? - Nije i opet bi uradila to… »
Ovako je saznala da je to Stanija! Aneli se setila početaka preljube, rekla kako je sve počelo! (foto)

Ovako je saznala da je to Stanija! Aneli se setila početaka preljube, rekla kako je sve počelo! (foto)

Alo 07.09.2023
Stali na njenu stranu! U toku je prva emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević je pročitao naredno pitanje za Aneli Ahmić. Kako si provalila da te muž vara sa Stanijom? - On je kačio statuse sa slovom S, i pisao je kako mu je to… »
Progovorila o čuvenoj krađi! Kačavenda otkrila da li je ona dobila pare od Anine podrške, pa rekla da Čurčićevoj oni…

Progovorila o čuvenoj krađi! Kačavenda otkrila da li je ona dobila pare od Anine podrške, pa rekla da Čurčićevoj oni…

Alo 07.09.2023
Sve izlazi na videlo! Upravo je počela prva emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj voditelj Darko Tanasijević učesnicima Elite postavlja upravo vaša pitanja. Prvo pitanje bilo je za Milenu Kačavendu: Zašto su te od početka snimali Anini fanovi? -… »
Pokazala prsten na ruci! Aneli dostavila dokaz, pa sa knedlom u grlu progovorila koliko joj ćerka pati zbog svega! (foto)

Pokazala prsten na ruci! Aneli dostavila dokaz, pa sa knedlom u grlu progovorila koliko joj ćerka pati zbog svega! (foto)

Alo 07.09.2023
Zapušila usta mnogima! U toku je prva emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj voditelj Darko Tanasijević učesnicima Elite postavlja upravo vaša pitanja. Sledeće pitanje je za Aneli Ahmić. - Pitanje za Aneli, zašto ne objasniš lepo ljudima kada sa… »

Vesti dana »