Повезане вести

Кренула да решета! Качавенда тотално раскринкала Ану Ћурчић и Зорицу Марковић! (фото)

Кренула да решета! Качавенда тотално раскринкала Ану Ћурчић и Зорицу Марковић! (фото)

Ало 08.09.2023
Неочекивано! Након клипа који је пуштен, на којем Слађа Лазић и Милена Качавенда коментаришу Ану Ћурчић и њено понашање, водитељка Ивана Шопић је дала реч Милени: - Од самог старта Зорица је била дупљак, ја никада нисам рекла… »
Гасио јој је цигаре на руке! Милена Качавенда открила језиве ствари које су се десиле у свађи Булића и Ане! (фото)

Гасио јој је цигаре на руке! Милена Качавенда открила језиве ствари које су се десиле у свађи Булића и Ане! (фото)

Ало 08.09.2023
Све се открива. Након клипа који је пуштен, а где Милена Качавенда и Слађа Лазић коментаришу Ану Ћурчић и њено понашање, водитељка Ивана Шопић дала је реч Марку Ђедовићу. - Сада се видело да има гомила материјала око њега и… »
Нисмо имали односе! Задругари ухватили Слађу у лажи, Поршелина не може да се одбрани! (фото)

Нисмо имали односе! Задругари ухватили Слађу у лажи, Поршелина не може да се одбрани! (фото)

Ало 08.09.2023
Без длака на језику! У току је емисија "Гледање снимака", а након што се на клипу видело да се Миљана Кулић распитује о Золи код Слађе Лазић, њихова расправа се наставила: - Ти си рекла да си можда трудна, а сада као нисте… »
Испитивала ме о Золи! Миљана више не може да се крије, ово је доказ да и даље воли Чолића , тражила од Слађе ово! (фото)…

Испитивала ме о Золи! Миљана више не може да се крије, ово је доказ да и даље воли Чолића , тражила од Слађе ово! (фото)…

Ало 08.09.2023
Неочекивано! Управо је почела емисија "Гледање снимака", а након снимка на којем је приказан разговор између Слађе Лазић и Миљане Кулић о Ненаду Мацановићу Бебици , водитељка Ивана Шопић је дала реч Миљани: - Мени је било… »
Слађа је премија за золу! Задругари стали на Миљанину страну, па рекли Лазићевој да је спонзоруша, а Кулићки да је Чолић…

Слађа је премија за золу! Задругари стали на Миљанину страну, па рекли Лазићевој да је спонзоруша, а Кулићки да је Чолић…

Ало 08.09.2023
Овоме се није надала! У току је емисија "Гледање снимака", а након што се на клипу видело да се Миљана Кулић распитује о Золи код Слађе Лазић, задругари су дошли на ред да прокоментаришу: - Слађа је три дана била у етно селу… »

Вести дана »