Повезане вести
Кренула да решета! Качавенда тотално раскринкала Ану Ћурчић и Зорицу Марковић! (фото)
Ало 08.09.2023
Неочекивано! Након клипа који је пуштен, на којем Слађа Лазић и Милена Качавенда коментаришу Ану Ћурчић и њено понашање, водитељка Ивана Шопић је дала реч Милени: - Од самог старта Зорица је била дупљак, ја никада нисам рекла… »
Гасио јој је цигаре на руке! Милена Качавенда открила језиве ствари које су се десиле у свађи Булића и Ане! (фото)
Ало 08.09.2023
Све се открива. Након клипа који је пуштен, а где Милена Качавенда и Слађа Лазић коментаришу Ану Ћурчић и њено понашање, водитељка Ивана Шопић дала је реч Марку Ђедовићу. - Сада се видело да има гомила материјала око њега и… »
Нисмо имали односе! Задругари ухватили Слађу у лажи, Поршелина не може да се одбрани! (фото)
Ало 08.09.2023
Без длака на језику! У току је емисија "Гледање снимака", а након што се на клипу видело да се Миљана Кулић распитује о Золи код Слађе Лазић, њихова расправа се наставила: - Ти си рекла да си можда трудна, а сада као нисте… »
Испитивала ме о Золи! Миљана више не може да се крије, ово је доказ да и даље воли Чолића , тражила од Слађе ово! (фото)…
Ало 08.09.2023
Неочекивано! Управо је почела емисија "Гледање снимака", а након снимка на којем је приказан разговор између Слађе Лазић и Миљане Кулић о Ненаду Мацановићу Бебици , водитељка Ивана Шопић је дала реч Миљани: - Мени је било… »
Слађа је премија за золу! Задругари стали на Миљанину страну, па рекли Лазићевој да је спонзоруша, а Кулићки да је Чолић…
Ало 08.09.2023
Овоме се није надала! У току је емисија "Гледање снимака", а након што се на клипу видело да се Миљана Кулић распитује о Золи код Слађе Лазић, задругари су дошли на ред да прокоментаришу: - Слађа је три дана била у етно селу… »
Вести дана »
Његош Петровић стрелац победоносног гола против Црвене звезде: Истински смо веровали у победу против Звезде на "Маракани"
Дневник пре 19 минутајош 93 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 2 сатајош 31 повезана
Формула 1 има новог шампиона: Ландо Норис надмудрио Макса Ферстапена!
Мондо пре 4 сатијош 41 повезана