Povezane vesti

Aneli ga optužila za nasilje Asmin za Alo! otkrio sve o tvrdnjama svoje supruge, javno joj poručio ovo!

Aneli ga optužila za nasilje Asmin za Alo! otkrio sve o tvrdnjama svoje supruge, javno joj poručio ovo!

Alo 08.09.2023
Nakon što je Aneli rekla da je Asmin udario šakom u glavu, Durdžić poručio samo jedno. Sinoć je u emisiji Aneli Ahmić otkrila da je Asmin bio nasilan prema njoj. - Meni je tata umro, bili smo u autu, zazvonio mu je telefon, bio je ženski glas, ja… »
Pet sati me je bolela glava od udarca! Aneli Ahmić otkrila da je Asmin bio nasilan na dan kada joj je preminuo otac! (foto)

Pet sati me je bolela glava od udarca! Aneli Ahmić otkrila da je Asmin bio nasilan na dan kada joj je preminuo otac! (foto)

Alo 08.09.2023
Ne opraštaju joj. U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' sa Ivanom Šopić. Zadrugari su upravo pogledali video-prilog u kom se Aneli jada Janjušu i Sanjinu o njenom odnosu sa Asminom. - Aneli koliko je često bio nasilan prema tebi? - upitala je Ivana… »
Bio je tvoj izbor, snosi posledice SAD! Aneli Ahmić se slomila nakon što su se zadrugari urotili protiv nje! (foto)

Bio je tvoj izbor, snosi posledice SAD! Aneli Ahmić se slomila nakon što su se zadrugari urotili protiv nje! (foto)

Alo 08.09.2023
Haos za Crnim stolom. Zadrugari su pogledali video-prilog u kom se Aneli jada Janjušu i Sanjinu o njenom odnosu sa Asminom. Sada su dobili priliku da prokomentarišu njenu životnu priču koju je iznela: - Ja nisam ovo znao, takav način ponašanja to mi… »

Vesti dana »