Povezane vesti
Teniser kome je Đoković uništio karijeru: ''Šelton me podseća na mene, želim da pobedi Novaka''
Večernje novosti 08.09.2023
Nekadašnji peti teniser sveta Žo-Vilfrid Conga vidi sebe u liku Bena Šeltona i navijaće za njega na Ju-Es openu. FOTO: AP – Šelton me podseća na mene – kaže Žo-Vilfrid Conga, kojem je Đoković praktično uništio karijeru pošto ga je… »
Conga: U Šeltonu vidim sebe
Sport klub 08.09.2023
Ben Šelton, senzacionalni polufinalista Ju-Es opena, dobio je podršku odakle se verovatno nije nadao. Amerikanac ima samo 20 godina, nikada u karijeri nije odigrao nijedno ATP finale, a večeras će se protiv Novaka Đokovića boriti za plasman u… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 5 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 10 minutajoš 2 povezane