Повезане вести
Србија је победила? Нисам имао појма! Селектор Немачке шокирао све: Знам само једно о њима!
Мондо 08.09.2023
Изненађење на конференцији за новинаре ривала "орлова" у финалу. Изненађење на конференцији за новинаре ривала "орлова" у финалу. Репрезентација Немачке остварила је историјску победу и елиминисала Америку у полуфиналу… »
Нова.рс открила селектору Немачке да играју са Србијом у финалу: „Стварно? Нисам знао, Пешић ми је велики пријатељ“
Нова 08.09.2023
Селектор Немачке био изненађен. Кошаркаши Србије победили су Канаду и изборили финале Светског првенства. Након тога, и Немци су сензационално избацили Сједињене Америчке Државе и изборили велико финале са Србијом. Селектор… »
ВИДЕО Селектор Канаде полудео на мечу са Србијом: Псовао и викао на тајм-ауту, ништа није помогло
Нова 08.09.2023
Ни овај потез није разбудио екипу Све утакмице Мундобаскета пратите у директним преносима уз СББ на каналима Спорт клуба. Кошаркашка репрезентација Србије заслужено је славила против Канаде резултатом 95:86 у полуфиналу… »
Какве речи селектора Америке: Србија је велика, не треба јој мој савет, није више 1992. година
Нова 08.09.2023
Американци ће морати да се задовоље бобром за бронзу Све утакмице Мундобаскета пратите у директним преносима уз СББ на каналима Спорт клуба. Селектор Америке Стив Кер разочаран је након пораза свог тима од Немачке са 113:111 у… »
Савет за Србију? Стив Кер поручио ово пред велико финале Мундобаскета
Вечерње новости 08.09.2023
СЕЛЕКТОР репрезентације САД Стив Кер није много очајавао након пораза Америке од Немачке у полуфиналу Светског првенства. ФОТО: ЕПА На почетку је тренер Голден Стејта честитао Немачкој. - Честитам им, заслужили су да добију… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нови магазин пре 9 минутајош 14 повезаних
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 24 минутајош 6 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 1 сатјош 15 повезаних