Повезане вести

Србија је победила? Нисам имао појма! Селектор Немачке шокирао све: Знам само једно о њима!

Србија је победила? Нисам имао појма! Селектор Немачке шокирао све: Знам само једно о њима!

Мондо 08.09.2023
Изненађење на конференцији за новинаре ривала "орлова" у финалу. Изненађење на конференцији за новинаре ривала "орлова" у финалу. Репрезентација Немачке остварила је историјску победу и елиминисала Америку у полуфиналу… »
Нова.рс открила селектору Немачке да играју са Србијом у финалу: „Стварно? Нисам знао, Пешић ми је велики пријатељ“

Нова.рс открила селектору Немачке да играју са Србијом у финалу: „Стварно? Нисам знао, Пешић ми је велики пријатељ“

Нова 08.09.2023
Селектор Немачке био изненађен. Кошаркаши Србије победили су Канаду и изборили финале Светског првенства. Након тога, и Немци су сензационално избацили Сједињене Америчке Државе и изборили велико финале са Србијом. Селектор… »
ВИДЕО Селектор Канаде полудео на мечу са Србијом: Псовао и викао на тајм-ауту, ништа није помогло

ВИДЕО Селектор Канаде полудео на мечу са Србијом: Псовао и викао на тајм-ауту, ништа није помогло

Нова 08.09.2023
Ни овај потез није разбудио екипу Све утакмице Мундобаскета пратите у директним преносима уз СББ на каналима Спорт клуба. Кошаркашка репрезентација Србије заслужено је славила против Канаде резултатом 95:86 у полуфиналу… »
Какве речи селектора Америке: Србија је велика, не треба јој мој савет, није више 1992. година

Какве речи селектора Америке: Србија је велика, не треба јој мој савет, није више 1992. година

Нова 08.09.2023
Американци ће морати да се задовоље бобром за бронзу Све утакмице Мундобаскета пратите у директним преносима уз СББ на каналима Спорт клуба. Селектор Америке Стив Кер разочаран је након пораза свог тима од Немачке са 113:111 у… »
Савет за Србију? Стив Кер поручио ово пред велико финале Мундобаскета

Савет за Србију? Стив Кер поручио ово пред велико финале Мундобаскета

Вечерње новости 08.09.2023
СЕЛЕКТОР репрезентације САД Стив Кер није много очајавао након пораза Америке од Немачке у полуфиналу Светског првенства. ФОТО: ЕПА На почетку је тренер Голден Стејта честитао Немачкој. - Честитам им, заслужили су да добију… »

Вести дана »