Povezane vesti
Janjuš nije njen tip! Oglasila se majka Jovane Cvijanović pa poručila: "Od te veze neće biti ništa!"
Alo 08.09.2023
Ovo je njen stav! Učesnica ''Elite'' Jovana Cvijanović priznala je emocije Marku Janjuševiću Janjušu, ali joj je on ubrzo nakon toga srušio sve lađe, pa na pijadestal stavio Aneli Ahmić. Kako će se odnos među njima razvijate, niko ne zna, ali smo… »
Odabrao je Aneli! Jovana Cvijanović priznala emocije Janjušu, on je oduvao: "Nećemo otežavati ovo za kraj!"
Alo 08.09.2023
Nema sreće u ljubavi! Jovana Cvijanović priznala je emocije Marku Janjuševiću Janjušu, ali joj je on ubrzo nakon toga srušio sve lađe, pa na pijadestal stavio Aneli Ahmić. - Može da nam bude za*ebano - rekao je Janjuš. - Šta ti to osećaš prema meni… »
Vesti dana »
Sklonjen plakat SNS-a sa zgrade u Beogradu, nakon protesta zbog ugrožavanja staništa retkih ptica
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 89 povezanih
(Foto) Neredi posle finala Lige šampiona: Povređene tri osobe u slavlju navijača PSŽ, uhapšeno 140
Newsmax Balkans pre 24 satajoš 74 povezane
Serundolo posle šest sati savladao Landalusea za osminu finala Rolan Garosa
RTS pre 2 satajoš 48 povezanih
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 24 satajoš 102 povezane
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih