Повезане вести
Ево шта су Анели радили асминови родитељи Учесница Елите открила скандалозну ствар, његова мајка јој тражила ово
Ало 09.09.2023
Анели открила зашто је Асминова породица никада није прихватила. Анели Ахмић и њен брак са Асмином Дурџићем који је прекинут због његове афере са Станијом Добројевић, и даље је тема број један у "Елити". Анели је и синоћ… »
У програму уживо сазнала за станијину трудноћу Њен бивши чекао дете са старлетом, а ево како је она реаговала!
Ало 09.09.2023
Такмичарка "Елите" сазнала шок информацију у емисији "Питања новинара" Синоћ се у "Елити" одиграло прво издање емисије "Питања новинара". Једна од главних тема била је животна ситуација Анели Ахмић, коју је супруг Асмин… »
Ана је безосећајна шкртица! Качавенда брутално искрена, изнела детаље разговора са Зорицом Марковић! (фото)
Ало 09.09.2023
Скандал! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је питање Милени Качавенди: - Месецима си се лавовски борила за Ану, заратила на безброј фронтова, упала у проблеме, добијала претње, цимала се јурила… »
Анели је контрадикторна! Милена Качавенда брутално искрена, ударила Ахмићевој шамар реалности, она скочила као опарена! (фото)…
Ало 09.09.2023
Не прихвата Кумино мишљење! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је питање Милени Качавенди. - Што се њеног учешћа тиче, када сам јој поставила питање за ципеле, није тема била финансије, нити да… »
Колики болесник треба да будеш да се хвалиш станијом?! Марко Ђедовић рафалном паљубом извређао Асмина, па му рекао да је…
Ало 09.09.2023
Без длаке на језику! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је подигао је Марка Ђедовића да прокоментарише ситуацију Анели Ахмић, Станије Добројевић и Асмина Дурџића. - Мени је, ко има два грама мозга… »
Она је станијин фан! Лакић и Мића ушли у жесток сукоб због Анели Ахмић! (фото)
Ало 09.09.2023
Мића мења причу, покушава да брани Анели! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је питање Лепом Мићи, приликом чега се умешао Лакић и заратио са Мићом. - Она је све то припремила пре него што је ушла… »
Прави децу, па се оне чисте! Анели са кнедлом у грлу рекла своје мишљење о Станијином и Асминовом губитку бебе! (фото)
Ало 09.09.2023
Шокантно! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је питање Анели Ахмић: - Да ли мислиш да ће њихова срећа бити кратког даха, шта би је посаветовала? - питао је Дарко. - Не бих је ја ништа посаветовала… »
Боли ме што ме није питао за дете! Анели брутално искрена, оголила се до коске! (фото)
Ало 09.09.2023
Без длаке на језику! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је питање Анели Ахмић. - Јел те негде боли, да се он није питао шта му дете једе, а Станија једе шкољке? - упитао је Дарко. - Дете је било… »
Наљутио се када сам објавила слику у купаћем! Анели признала да је Асминова породица никада није прихватила, па рекла ово за…
Ало 09.09.2023
Све излази на видело! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је питање Анели Ахмић. - Значи био је супруг за пожелети? - упитао је Дарко - Имао је велико разумевање, ништа ми није бранио, једном сам… »
Почела сам кривити станију када је сазнала да он има породицу! Ахмићева брутално ударила на Добројевићеву, жели да јој постави…
Ало 09.09.2023
Све је рекла! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је питање Анели Ахмић. - А јел сматраш да је Станија знала? - упитао је Дарко. - Почела сам је кривити када је она добила порку од моје другарице, и… »
Асминова мајка воли Станију! Анели на ивици суза открила да јој није јасно како је његова породица прихватила Добројевићеву…
Ало 09.09.2023
Без длаке на кезику! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је питање Анели Ахмић. - Рекла си да је драма настала када си објавила слику у купаћем на мору, шта мислиш како његова породица реагује на… »
Ударио ме је у седмом месецу трудноће! Анели са кнедлом у грлу проговорила о тортури коју је трпела од Асминове мајке, па…
Ало 09.09.2023
Овоме се нико није надао! У току је емисија "Питања новинара", Дарко Танасијевић поставио је питање Анели Ахмић: - Да ли си могла да претпоставиш да ће ти се због друге жене десити да останеш без породице? - питао је Дарко -… »
Вести дана »
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане
Понтонски мост код Свилајнца расклопљен због високог водостаја Велике Мораве
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Народно позориште у Београду саопштило добитнике својих годишњих признања
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана