Повезане вести

Алкараз отказао учешће на Дејвис купу

Алкараз отказао учешће на Дејвис купу

Политика 09.09.2023
ЊУЈОРК – Шпански тенисер Карлос Алкараз саопштио је после пораза од Данила Медведева у полуфиналу Ју Ес опена да неће играти за Шпанију на предстојећим мечевима Дејвис купа. „Био сам веома узбуђен због играња за Шпанију на… »
Медведев: Мораш да будеш бољи од себе да би победио Алкараза

Медведев: Мораш да будеш бољи од себе да би победио Алкараза

Политика 09.09.2023
ЊУЈОРК – Руски тенисер Данил Медведев изјавио је на конфернцији за медије, након пласмана у финале Ју-Ес опена, да је морао да буде бољи од себе да би победио Алкараза. Руски тенисер Данил Медведев пласирао се у финале Ју-Ес… »
УС опен: ''Сусрет два ГОАТ-а''! Брејди дошао да се извини Новаку?!

УС опен: ''Сусрет два ГОАТ-а''! Брејди дошао да се извини Новаку?!

Спортске.нет 09.09.2023
Несвакидашња сцена виђена је ноћас у Њујорку по завршетку првог полуфинала УС опена између Новака Ђоковића и Бена Шелтона. Новак је оправдао улогу фаворита и добио овај меч са 3:0 у сетовима, а у финалу ће га чекати двобој са… »
Ђоковић: "У недељу да буде два од два за Србију"

Ђоковић: "У недељу да буде два од два за Србију"

Спортске.нет 09.09.2023
Недеља, 10. септембар, биће историјски дан за српски спорт. Новак Ђоковић ће се против Данила Медведева борити за титулу на УС опену, кошаркаши Србије ће против Немачке играти финале Светског првенства, а уз то нас чекају мечеви… »
Дуга историја: Ово је 15. Меч између Ђоковића и Медведева Први пут се састали пре скоро седам година

Дуга историја: Ово је 15. Меч између Ђоковића и Медведева Први пут се састали пре скоро седам година

Дневник 09.09.2023
Не може се рећи за Данила да није у доброј форми, али је некако испао из видокруга за прву позицију АТП листе. Новак Ђоковић и Данил Медведев ће се у недељу од 22 часа по српском времену наћи један наспрам другог у борби за… »
Алкараз опет "побегао" од Новака! Изгубио прво место, остао без финала, па отказао Шпанији!

Алкараз опет "побегао" од Новака! Изгубио прво место, остао без финала, па отказао Шпанији!

Мондо 09.09.2023
Тенисер Карлос Алкараз одустаје од Дејвис купа, турнира који ће се одржати у Шпанији. Тенисер Карлос Алкараз одустаје од Дејвис купа, турнира који ће се одржати у Шпанији. Још увек актуелни први рекет света Карлос Алкараз након… »
ЕП - Вицешампион чудесно остао на турниру, шампион лако до четвртфинала!

ЕП - Вицешампион чудесно остао на турниру, шампион лако до четвртфинала!

Спортске.нет 09.09.2023
Финалисти прошлог шампионата Европе у одбојци, Словенија и Италија пласирали су се у четвртфинале овогодишњег турнира. Акутеулни вицепрвак Словенија била је пред испадањем, али су се Словенци чудесно вратили и прокренули од 0:2… »
Словенци после драме избегли елиминацију, Италијани сигурни

Словенци после драме избегли елиминацију, Италијани сигурни

Спорт клуб 09.09.2023
Одбојкаши Словеније пласирали су се у четвртфинале Европског првенства победивши Турску 3:2 иако су Турци водили 2:0 па су актуелни вицепрваци Европе морали да праве преокрет. Италија је такође прошла даље јер је у три сета… »
Каква сцена! Том Брејди "пресрео" Новака на Ју-Ес опену, а оно што је Ђоковић тада чуо од америчке легенде - препричаваће се…

Каква сцена! Том Брејди "пресрео" Новака на Ју-Ес опену, а оно што је Ђоковић тада чуо од америчке легенде - препричаваће се…

Вечерње новости 09.09.2023
Новак Ђоковић је победио Бена Шелтона и пласирао се у финале Ју-Ес опена у коме ће играти против Данила Медведева (који је савладао Карлоса Алкараза) а између та два полуфинала Србин је имао и те како занимљив сусрет. Твитер /… »
Алкарас пропушта мечеве Шпаније у Дејвис купу

Алкарас пропушта мечеве Шпаније у Дејвис купу

Спортски журнал 09.09.2023
Њега ће у тиму Шпаније заменити искусни Алберт Рамос (35). Први тенисер света Шпанац Карлос Алкарас одустао је од учешћа у групној фази Дејвис купа, саопштио је данас Тениски савез Шпаније. Он је ову одлуку донео након ноћашњег… »
Алкараз због премора и пораза у полуфиналу Ју Ес опена изгубио вољу за Дејвис куп: Шпанија ослабљена против Србије

Алкараз због премора и пораза у полуфиналу Ју Ес опена изгубио вољу за Дејвис куп: Шпанија ослабљена против Србије

Данас 09.09.2023
Карлос Алкараз неће само изостати из финала Ју-Ес опена, најбољи шпански тенисер ће изостати и из групне фазе Дејвис купа која се наредне недеље одржава у Валенсији. Пола дана после пораза од Руса Данила Медведева у полуфиналу… »
Алкарас одустао, Србији лакше у Дејвис купу

Алкарас одустао, Србији лакше у Дејвис купу

Спорт клуб 09.09.2023
Карлос Алкарас неће само изостати из финала Ју-Ес опена, најбољи шпански тенисер ће изостати и из групне фазе Дејвис купа која се наредне недеље одржава у Валенсији. Пола дана после пораза од Данила Медведева, Карлитос је… »
Ђоковић против Медведева у финалу Ју-Ес опена

Ђоковић против Медведева у финалу Ју-Ес опена

Политика 09.09.2023
Трећи тенисер света Рус Данил Медведев пласирао се ноћас у финале Ју-Ес опена, пошто је савладао Шпанца Карлоса Алкараса са 3:1 по сетовима 7:6 (3), 6:1, 3:6, 6:3. Он је до победе над првим носиоцем на турниру стигао после три… »
Ђоковић „спустио слушалицу” Шелтону

Ђоковић „спустио слушалицу” Шелтону

Политика 09.09.2023
После пласмана у финале Ју-Ес опена Новак Ђоковић прославио је имитирајући телефонску слушалицу што је био начин славља Бена Шелтона после сваке победе у Њујорку. Објаснио је српски ас да му се свидела прослава и да је из тог… »
Алкараз остао без првог места на АТП листи, финала УС Опена и трофеја од прошле године, па се повукао са Дејвис купа

Алкараз остао без првог места на АТП листи, финала УС Опена и трофеја од прошле године, па се повукао са Дејвис купа

Еуроневс 09.09.2023
Још данас и сутра најбољи тенисер света, Карлос Алкараз, којег ће у понедељак на тој позицији заменити Новак Ђоковић, одлучио је да се повуче из шпанске репрезентације за мечеве Дејвис купа. Он је ту своју одлуку саопштио одмах… »
Видим шта људи причају и не слажем се! Новак не допушта да потцењују Руса, али има поруку: Неће бити као 2021!

Видим шта људи причају и не слажем се! Новак не допушта да потцењују Руса, али има поруку: Неће бити као 2021!

Мондо 09.09.2023
Новак Ђоковић проговорио је о Данилу Медведеву и какав дуел очекује на гренд слем турниру. Новак Ђоковић проговорио је о Данилу Медведеву и какав дуел очекује на гренд слем турниру. Новак Ђоковић састаће се са Данилом Медведевом… »
Алкараз не игра против Србије: Шпанци без најбољег играча у Дејвис купу, познато ко га мења

Алкараз не игра против Србије: Шпанци без најбољег играча у Дејвис купу, познато ко га мења

ЉУБИТЕЉИ тениса надали су се да ће у размаку од неколико дана гледати два дуела Новака Ђоковића и Карлоса Алкараза, али од тога неће бити ништа. ФОТО: Тањуг/АП Шпанац је најпре поражен од Данила Медведева у полуфиналу Ју-Ес… »
Алкараз се уморио, не игра против Србије, Шпанци му већ нашли замену

Алкараз се уморио, не игра против Србије, Шпанци му већ нашли замену

Спортске.нет 09.09.2023
Најбољепласирани шпански тенисер Карлос Алкараз неће бранити боје своје земље на предстојећем Дејвис купу који је на програму од 12. до 17. септембра у Валенсији. Он је ту одлуку донео после ноћашњег пораза у полуфиналу УС… »
Детаљ са мреже који је свима промакао! Новак је био љут на Американца, снимак све говори! (видео)

Детаљ са мреже који је свима промакао! Новак је био љут на Американца, снимак све говори! (видео)

Мондо 09.09.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић није могао да сакрије да га је Бен Шелтон изнервирао својим понашањем у полуфиналу УС Опена. Српски тенисер Новак Ђоковић није могао да сакрије да га је Бен Шелтон изнервирао својим понашањем у… »
Ђоковића дуго неће скинути са првог места! Алкаразу се истопила разлика, ево колика ће бити ако Ноле освоји УС Опен

Ђоковића дуго неће скинути са првог места! Алкаразу се истопила разлика, ево колика ће бити ако Ноле освоји УС Опен

Мондо 09.09.2023
Ђоковићу треба врло мало да се врати на сам врх листе светског тениса. Ђоковићу треба врло мало да се врати на сам врх листе светског тениса. Српски тенисер Новак Ђоковићу недељу од 22 часа састаје се са руским тенисером Данилом… »
Ђоковић: Благословен сам свиме што сам постигао

Ђоковић: Благословен сам свиме што сам постигао

Спортски журнал 09.09.2023
Наш ас је после победе над Шелтоном истакао да због оваквих мечева устаје сваког јутра. После победе против младог Американца Бена Шелтона, Новак Ђоковић је рекао: - Ово су мечеви због којих устајем свако јутро, инспиришу ме… »
Алкараз утучен после пораза на Ју-Ес опену: Било ми је тешко, морам још да учим (видео)

Алкараз утучен после пораза на Ју-Ес опену: Било ми је тешко, морам још да учим (видео)

КАРЛОС Алкараз разочаран се појавио на конференцији за новинаре након пораза од Данила Медведева (7:6, 6:1, 3:6, 6:3) у полуфиналу Ју-Ес опена. ФОТО: Тањуг/АП Очекивао је Шпанац да ће у још једном финалу одмерити снаге са… »
Шелтон о Новаковој гестикулацији: ''Имитација је најискренији облик ласкања''

Шелтон о Новаковој гестикулацији: ''Имитација је најискренији облик ласкања''

Спортске.нет 09.09.2023
Амерички тенисер Бен Шелтон није успео да синоћ изненади нашег Новака Ђоковића. Пружио му је солидан отпор, али Новак је тај меч добио са 3:0 и пласирао се у фнале УС опена. Пренели смо већ, после меча је велику пажњу јавности… »
Можда ћу звучати арогантно, али... Новак чуо питање, па уздахнуо: Кад ме испраше, размислићу!

Можда ћу звучати арогантно, али... Новак чуо питање, па уздахнуо: Кад ме испраше, размислићу!

Мондо 09.09.2023
Новак Ђоковић није изненађен што је у финалу УС Опена против много млађих од себе. Новак Ђоковић није изненађен што је у финалу УС Опена против много млађих од себе. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у своје десето финале… »
Време је за велико финале: Познато кад се Новак Ђоковић бори за 24. гренд слем трофеј

Време је за велико финале: Познато кад се Новак Ђоковић бори за 24. гренд слем трофеј

МОЖДА су сви очекивали дуел Новак Ђоковић - Карлос Алкараз у финалу Ју-Ес опена, али у мечу за трофеј играће српски ас и Данил Медведев, пошто је Рус победио младог Шпанца са 7:6(3), 6:1, 3:6, 6:3. Познато је и кад се игра меч за… »
Новак одговорио на прозивке: ''Да, украо сам Бену то. Једноставно сам украо!''

Новак одговорио на прозивке: ''Да, украо сам Бену то. Једноставно сам украо!''

Спортске.нет 09.09.2023
Тако је било и ноћас, после Ђоковићеве победе у три сета над Американцем Беном Шелтоном, за пласман у финале УС опена. Више од Новаковог тријумфа и његовог новог великог успеха у Њујорку, коментарисао се начин на који је српски… »
Новаче, имаш 36 година, а он 20! Ђоковића напали због "спуштања слушалице", а сви ћуте на провокације!

Новаче, имаш 36 година, а он 20! Ђоковића напали због "спуштања слушалице", а сви ћуте на провокације!

Мондо 09.09.2023
Новак Ђоковић је под "паљбом новинара" јер је одлучио да узврати Бену Шелтону и његовој публици на провокације. Новак Ђоковић је под "паљбом новинара" јер је одлучио да узврати Бену Шелтону и његовој публици на провокације… »
„Освестио сам се да сам у јединственој историјској позицији“: Ђоковић се дотакао нестварног податка и још једном ућуткао приче…

„Освестио сам се да сам у јединственој историјској позицији“: Ђоковић се дотакао нестварног податка и још једном ућуткао приче…

Нова 09.09.2023
Да ли можете да се сетите турнира када последњи пут Новак Ђоковић није стигао до финала гренд слема? Вероватно вам је требало шест, седам секунди уколико сте велики навијач српског аса, али уколико вас тенис не занима у толикој… »
Шта је новаче, још их прашиш по ду**ту?! Цела Америка против Новака, а највећи навија за њега! (видео)

Шта је новаче, још их прашиш по ду**ту?! Цела Америка против Новака, а највећи навија за њега! (видео)

Мондо 09.09.2023
Том Брејди подржао је Новака Ђоковића још једном и довео своју децу да упознају највећег тенисера свих времена. Том Брејди подржао је Новака Ђоковића још једном и довео своју децу да упознају највећег тенисера свих времена… »
Новак о нестварном проценту: Нисам то ни сањао ни планирао

Новак о нестварном проценту: Нисам то ни сањао ни планирао

Спорт клуб 09.09.2023
Досад је Новак Ђоковић играо на 72 гренд слем турнира, а од тога је на 36 стигао до финала. Невероватан проценат. „Солидно, половично“, рекао је Ноле уз смех, па наставио у озбиљнијем тону: „Гренд слемови су одувек били највиши… »
Ђоковић се пласирао у финале УС Опен-а

Ђоковић се пласирао у финале УС Опен-а

Нови магазин 09.09.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се вечерас у финале Ју Ес опена, пошто је у три сета победио 47. тенисера света Американца Бена Шелтона 6:3, 6:2, 7:6(4). Ђоковић је до свог 36. грен слем финала стигао после два сата и 42… »
Ђоковић против Медведева у финалу УС опена

Ђоковић против Медведева у финалу УС опена

Данас 09.09.2023
Данил Медведев биће ривал Новаку Ђоковићу у финалу УС опена у репризи одлучујућег меча из 2021. године. Рус је савладао првог носиоца Карлоса Алкараза у сјаном дуелу 7:6(7:3), 6:1, 3:6, 6:3. Меч за титулу на програму је у недељу… »
„Сад идите на спавање“: Медведев одговорио провокаторима, па открио шта мора да уради против Новака

„Сад идите на спавање“: Медведев одговорио провокаторима, па открио шта мора да уради против Новака

Нова 09.09.2023
Никоме није остао дужан. Никада. Данил Медведев је савладао Карлоса Алкараза са 7:6(4), 6:1, 3:6, 6:3 и изборио финале УС Опена са Новаком Ђоковићем, а онда појаснио шта је било неопходно да уради да би срушио Шпанца. „Било је… »
Тениски свет ће гледати српско-руско финале у Њујорку! Алкарас сурово елиминисан од Медведева

Тениски свет ће гледати српско-руско финале у Њујорку! Алкарас сурово елиминисан од Медведева

Вести онлине 09.09.2023
Ништа од очекиваног финала! Новак Ђоковић ће се за титулу УС опена борити против Данила Медведева који је успео да изненади Карлоса Алкараса и да га убедљиво потуче са 3:1 (7:6(3), 6:1, 3:6, 6:3. Иако су већ сви видели нови дуел… »
Ђоковић сазнао име ривала у финалу УС Опена: Медведев изненадио Алкараза и бориће се за трофеј

Ђоковић сазнао име ривала у финалу УС Опена: Медведев изненадио Алкараза и бориће се за трофеј

Еуроневс 09.09.2023
Руски тенисер Данил Медведев биће тај који ће стајати на путу Новаку Ђоковићу ка освајању новог трофеја на УС Опену и тај дуел је заказан у недељу, 10. септемнбра у 22.00 часа. Очекивали су сви да ће се ривал у борби за… »
Ђоковић добио противника у финалу Ју-Ес опена: Изненађење у Њујорку, ништа од очекиваног меча за трофеј

Ђоковић добио противника у финалу Ју-Ес опена: Изненађење у Њујорку, ништа од очекиваног меча за трофеј

СВИ љубитељи тениса са нестпрљењем су чекали нови дуел Новак Ђоковић - Карлос Алкараз. Очекивало се да ће се он десити на Ју-Ес опену, али другачије планове имао је Данил Медведев који је заказао финале њујоршког гренд слема… »
Ђоковић послао моћну поруку: Поносан сам на кошаркаше, нека у недељу буде 2/2 за Србију

Ђоковић послао моћну поруку: Поносан сам на кошаркаше, нека у недељу буде 2/2 за Србију

НЕДЕЉА је велики дан за српски спорт. Кошаркаши се боре за титулу првака света, док Новак Ђоковића игра финале Ју-Ес опена, где јури 24. гренд слем трофеј. Управо је велики тениски шампион пружио подршку "орловима" пред окршај… »
АТП листа - Алкараз изгубио огроман број бодова, Новак сад има убедљиву предност на врху!

АТП листа - Алкараз изгубио огроман број бодова, Новак сад има убедљиву предност на врху!

Спортске.нет 09.09.2023
Много тога је наш Новак Ђоковић истрпео прошле године због одлуке да се не вакцинише против коронавируса, па му поред осталог дуго није био дозвољен ни улазак у Америку, због чега је губио велики број бодова на АТП листи. То је… »
Алкараз стао у полуфиналу, Медведев против Новака за титулу на УС опену!

Алкараз стао у полуфиналу, Медведев против Новака за титулу на УС опену!

Спортске.нет 09.09.2023
Трећи тенисер света, Рус Данил Медведев пласирао се ноћас у финале Ју Ес опена, пошто је савладао Шпанца Карлоса Алкараза са 3:1 по сетовима 7:6(3), 6:1, 3:6, 6:3. Он је до победе над првим носиоцем на турниру стигао после три… »
Србијо, у недељу идемо на 2/2! Новак навија за кошаркаше, па иде по 24. гренд слем: Поносан сам, хоћу злато!

Србијо, у недељу идемо на 2/2! Новак навија за кошаркаше, па иде по 24. гренд слем: Поносан сам, хоћу злато!

Мондо 09.09.2023
Новак Ђоковић причао је поново о кошаркашима Србије и финалима која чекају њега и "орлове" у недељу. Новак Ђоковић причао је поново о кошаркашима Србије и финалима која чекају њега и "орлове" у недељу. Новак Ђоковић играће у… »
Кад Ђоковић прекине везу

Кад Ђоковић прекине везу

Спорт клуб 09.09.2023
Бен Шелтон, енергични и харизматични Американац, победе је прослављао опонашајући јављање на телефон, што значи да је „диалед ин“ – у приближном преводу, да максимално усредсређен на задатак и/или да је у налету. То је покупио… »
Што сам онако славио? САД ћу да вам кажем! Новак "мртав хладан" објаснио зашто је спустио клинца!

Што сам онако славио? САД ћу да вам кажем! Новак "мртав хладан" објаснио зашто је спустио клинца!

Мондо 09.09.2023
Новак Ђоковић је одговорио на питање које је све занимало, због чега је "спустио слушалицу" после победе над Беном Шелтоном. Новак Ђоковић је одговорио на питање које је све занимало, због чега је "спустио слушалицу" после… »
Новак о кошаркашима: Поносан сам, из свег срца навијам

Новак о кошаркашима: Поносан сам, из свег срца навијам

Спорт клуб 09.09.2023
Новак Ђоковић истиче да је поносан на кошаркашку репрезентацију Србије и пласман Орлова у финале Светског првенства. Мечеви Ђоковића и кошаркашке репрезентације Србије досад су се поклапали, играли су истих дана, а тако ће бити и… »
Шок! Ништа од финала Ђоковић - алкараз: Рус покварио планове навијачима и разбио Карлитоса, са Новаком за титулу!

Шок! Ништа од финала Ђоковић - алкараз: Рус покварио планове навијачима и разбио Карлитоса, са Новаком за титулу!

Мондо 09.09.2023
Данил Медведев је у четири сета савладао Карлоса Алкараза и заказао је финале УС Опена са Новаком Ђоковићем. Данил Медведев је у четири сета савладао Карлоса Алкараза и заказао је финале УС Опена са Новаком Ђоковићем. Српски… »
Нолетова порука кошаркашима: Да буде 2 од 2! (ВИДЕО)

Нолетова порука кошаркашима: Да буде 2 од 2! (ВИДЕО)

Спорт клуб 09.09.2023
После пласмана у финале УС опена, Новак Ђоковић снимио је за Спорт клуб поруку подршке кошаркашима Србије, чији сте пут до финала пратили на нашим каналима. Мечеви Ђоковића и кошаркашке репрезентације Србије досад су се… »

Вести дана »