Povezane vesti
Svetski dan prevencije samoubistva: „Kako mi je izmišljeni lik spasio život“
Južne vesti 10.09.2023
R/GrisSchlager, Sanji by Eiichiro Odea Gris je crtala ilustracije njene veze sa Sandžijem, likom iz mange i anima serijala One Piece „Vremenom je sve više postajao deo mog života o kom nisam mogla da prestanem da mislim. Ne mogu da zamislim život… »
BBC News 10.09.2023
Dvoje ljudi koji gaje fiktivne odnose sa likovima iz video igara ili japanskih stripova opisuju kako su im te veze pomogle da prebrode periode kada su imali probleme sa mentalnim zdravljem. „Vremenom je sve više postajao deo mog života o kom nisam… »
Radio 021 10.09.2023
Dvoje ljudi koji gaje fiktivne odnose sa likovima iz video igara ili japanskih stripova opisuju kako su im te veze pomogle da prebrode periode kada su imali probleme sa mentalnim zdravljem. R/GrisSchlager, Sanji by Eiichiro Odea Gris je crtala ilustracije… »
Vesti dana »
Predsednik: Srbiju lažima neće slomiti, objasniću kome je bio potreban incident u Zubinom Potoku
RTV pre 11 minutajoš 1 povezana
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana