Povezane vesti
Čile i Augusto Pinoče: Otet kao beba pronašao biološku majku posle 42 godine - „Mama, to sam ja, tvoj sin"
BBC News 11.09.2023
Džimi Lipert Tajden je kao beba otet u Čileu pod režimom Augusta Pinočea, koji je došao na vlast pre 50 godina. Konačno je više od četiri decenije kasnije dobio priliku da biološkoj majci kaže: „Volim te“. Džimi Lipert Tajden, advokat iz Ešberna u… »
Čile i Augusto Pinoče: Otet kao beba pronašao biološku majku posle 42 godine – „Mama, to sam ja, tvoj sin“
Danas 11.09.2023
Džimi Lipert Tajden, advokat iz Ešberna u američkoj državi Virdžiniji, tek je 22. avgusta ove godine mogao da uroni u zagrljaj biološke majke Marije Anđelike Gonzales, u Valdiviji, na jugu Čilea. Iako su oni majka i sin, bio je to prvi put da su se sreli… »
Čile i Augusto Pinoče: Otet kao beba pronašao biološku majku posle 42 godine - „Mama, to sam ja, tvoj sin"
Južne vesti 11.09.2023
Nos Buscamos Džimi Lipert Tajden i njegova biološka majka Marija Anđelika Gonzales morali su da čekaju 42 godine na zagrljaj Džimi Lipert Tajden, advokat iz Ešberna u američkoj državi Virdžiniji, tek je 22. avgusta ove godine mogao da uroni u zagrljaj… »
Čile i Augusto Pinoče: Otet kao beba pronašao biološku majku posle 42 godine - „Mama, to sam ja, tvoj sin" Ilegalno usvajanje…
Radio 021 11.09.2023
Džimi Lipert Tajden je kao beba otet u Čileu pod režimom Augusta Pinočea, koji je došao na vlast pre 50 godina. Konačno je više od četiri decenije kasnije dobio priliku da biološkoj majci kaže: „Volim te“. Nos Buscamos Džimi Lipert Tajden i njegova… »
Vesti dana »

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 42 povezane

Lučić: Subotić oštetila United Group i Telekom za milijune eura, Vučić nikada nije tražio ničiju zamjenu
SEEbiz pre 32 minutajoš 87 povezanih

Uhapšen vozač autobusa koji je pregazio devojčicu Određeno mu zadržavanje do 48 sati, devojka ipak prelazila na zeleno?
Dnevnik pre 7 minutajoš 42 povezane

Devojčica poginula u saobraćajnoj nesreći u Zemunu, povređena trudnica i dete; VJT: Zadržavanje za vozača GSP koji je pregazio devojčicu
RTV pre 12 minutajoš 75 povezanih