Povezane vesti
Čile i Augusto Pinoče: Otet kao beba pronašao biološku majku posle 42 godine - „Mama, to sam ja, tvoj sin"
BBC News 11.09.2023
Džimi Lipert Tajden je kao beba otet u Čileu pod režimom Augusta Pinočea, koji je došao na vlast pre 50 godina. Konačno je više od četiri decenije kasnije dobio priliku da biološkoj majci kaže: „Volim te“. Džimi Lipert Tajden, advokat iz Ešberna u… »
Čile i Augusto Pinoče: Otet kao beba pronašao biološku majku posle 42 godine – „Mama, to sam ja, tvoj sin“
Danas 11.09.2023
Džimi Lipert Tajden, advokat iz Ešberna u američkoj državi Virdžiniji, tek je 22. avgusta ove godine mogao da uroni u zagrljaj biološke majke Marije Anđelike Gonzales, u Valdiviji, na jugu Čilea. Iako su oni majka i sin, bio je to prvi put da su se sreli… »
Čile i Augusto Pinoče: Otet kao beba pronašao biološku majku posle 42 godine - „Mama, to sam ja, tvoj sin"
Južne vesti 11.09.2023
Nos Buscamos Džimi Lipert Tajden i njegova biološka majka Marija Anđelika Gonzales morali su da čekaju 42 godine na zagrljaj Džimi Lipert Tajden, advokat iz Ešberna u američkoj državi Virdžiniji, tek je 22. avgusta ove godine mogao da uroni u zagrljaj… »
Čile i Augusto Pinoče: Otet kao beba pronašao biološku majku posle 42 godine - „Mama, to sam ja, tvoj sin" Ilegalno usvajanje…
Radio 021 11.09.2023
Džimi Lipert Tajden je kao beba otet u Čileu pod režimom Augusta Pinočea, koji je došao na vlast pre 50 godina. Konačno je više od četiri decenije kasnije dobio priliku da biološkoj majci kaže: „Volim te“. Nos Buscamos Džimi Lipert Tajden i njegova… »
Vesti dana »
Sudbina NIS-a u rukama Mola i Gasproma: Vučić najavio finalni dogovor, analitičari upozoravaju na kupovinu vremena
Euronews pre 17 minutajoš 32 povezane
Oko 500 ljudi pokušalo da uđe u Melilju, neredi na graničnom prelazu
Politika pre 12 minutajoš 129 povezanih
Poljska uručila protestnu notu Rusiji zbog rakete koja je pala na njenu teritoriju
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 30 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 10 povezanih
Sančez: Solidarnost i saosećanje su opcije, ali poštovanje evropskih ugovora nije
Euronews pre 17 minutajoš 29 povezanih