Повезане вести

Бебици срце украла такијева бивша! Мацановић дао Миљани благослов за везу са Терзом! (фото)

Бебици срце украла такијева бивша! Мацановић дао Миљани благослов за везу са Терзом! (фото)

Ало 14.09.2023
Дефинитивно крај! У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељ Дарко Танасијевић је прочитао питање за Ненада Мацановића Бебицу: - Је л ти је криво што се Миљана смувала са Терзом? - Ни најмање, где год да сам ја, она је… »
Оптужила ме да сам се промовисала! Качавенда шокирала све када је открила шта јој је све Ћурчићева замерила! (фото)

Оптужила ме да сам се промовисала! Качавенда шокирала све када је открила шта јој је све Ћурчићева замерила! (фото)

Ало 14.09.2023
Није јој било свеједно! У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељ Дарко Танасијевић је прочитао питање за Милену Качавенду. - Знамо сви да је Ана тражила да се објаве писма колико си иих ти прочитала? - Ја сам сва писма… »
Друге би биле горе од Милене! Ђедовић и Лепи Мића стали на Качавендину страну па ударили на Ану! (фото)

Друге би биле горе од Милене! Ђедовић и Лепи Мића стали на Качавендину страну па ударили на Ану! (фото)

Ало 14.09.2023
"Ана је њу продала". У току је емисија "Питања гледалаца" у којој ће водитељ Дарко Танасијевић , учесницима Елите постављати питања на која сте баш ви желели да чујете одговор. Марко Ђедовић и Лепи Мића су прокоментарисали… »
Чуди ме да није знала за анино коцкање! Менсур напао Качавенду, па је похвалио, она остала без речи! (фото)

Чуди ме да није знала за анино коцкање! Менсур напао Качавенду, па је похвалио, она остала без речи! (фото)

Ало 14.09.2023
Без длаке на језику. У току је емисија "Питања гледалаца" у којој ће водитељ Дарко Танасијевић , учесницима Елите постављати питања на која сте баш ви желели да чујете одговор. Следеће питање је за Менсура. - Менсуре, шта се… »
Чекамо да Мистер Булић дигне сидро! Качавенда признала да ли би се помирила са Аном, па открила колико она има пријатељица…

Чекамо да Мистер Булић дигне сидро! Качавенда признала да ли би се помирила са Аном, па открила колико она има пријатељица…

Ало 14.09.2023
Неће јој опростити?! У току је емисија "Питања гледалаца" у којој ће водитељ Дарко Танасијевић , учесницима Елите постављати питања на која сте баш ви желели да чујете одговор. Следеће питање је добила Милена Качавенда. -… »
Њој је битан само новац! Анели сматра да је Станија крива исто колико и Асмин, Мића скочио као опарен! (фото)

Њој је битан само новац! Анели сматра да је Станија крива исто колико и Асмин, Мића скочио као опарен! (фото)

Ало 14.09.2023
Није бирао речи! У току је емисија "Питања гледалаца" у којој ће водитељ Дарко Танасијевић, учесницима Елите постављати питања на која сте баш ви желели да чујете одговор. Прво питање добила је Анели Ахмић. - Анели, зашто би… »

Вести дана »