Повезане вести
Бебици срце украла такијева бивша! Мацановић дао Миљани благослов за везу са Терзом! (фото)
Ало 14.09.2023
Дефинитивно крај! У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељ Дарко Танасијевић је прочитао питање за Ненада Мацановића Бебицу: - Је л ти је криво што се Миљана смувала са Терзом? - Ни најмање, где год да сам ја, она је… »
Оптужила ме да сам се промовисала! Качавенда шокирала све када је открила шта јој је све Ћурчићева замерила! (фото)
Ало 14.09.2023
Није јој било свеједно! У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељ Дарко Танасијевић је прочитао питање за Милену Качавенду. - Знамо сви да је Ана тражила да се објаве писма колико си иих ти прочитала? - Ја сам сва писма… »
Друге би биле горе од Милене! Ђедовић и Лепи Мића стали на Качавендину страну па ударили на Ану! (фото)
Ало 14.09.2023
"Ана је њу продала". У току је емисија "Питања гледалаца" у којој ће водитељ Дарко Танасијевић , учесницима Елите постављати питања на која сте баш ви желели да чујете одговор. Марко Ђедовић и Лепи Мића су прокоментарисали… »
Чуди ме да није знала за анино коцкање! Менсур напао Качавенду, па је похвалио, она остала без речи! (фото)
Ало 14.09.2023
Без длаке на језику. У току је емисија "Питања гледалаца" у којој ће водитељ Дарко Танасијевић , учесницима Елите постављати питања на која сте баш ви желели да чујете одговор. Следеће питање је за Менсура. - Менсуре, шта се… »
Чекамо да Мистер Булић дигне сидро! Качавенда признала да ли би се помирила са Аном, па открила колико она има пријатељица…
Ало 14.09.2023
Неће јој опростити?! У току је емисија "Питања гледалаца" у којој ће водитељ Дарко Танасијевић , учесницима Елите постављати питања на која сте баш ви желели да чујете одговор. Следеће питање је добила Милена Качавенда. -… »
Њој је битан само новац! Анели сматра да је Станија крива исто колико и Асмин, Мића скочио као опарен! (фото)
Ало 14.09.2023
Није бирао речи! У току је емисија "Питања гледалаца" у којој ће водитељ Дарко Танасијевић, учесницима Елите постављати питања на која сте баш ви желели да чујете одговор. Прво питање добила је Анели Ахмић. - Анели, зашто би… »
Вести дана »
Поново поскупело гориво у Србији: Објављене цене деривата које ће важити до 14. новембра
Курир пре 5 минутајош 36 повезаних
'Марионета Кремља не може да купи имовину Лукоила у иностранству': Вашингтон
BBC News пре 3 сатајош 33 повезане
Крагујевац: Временска прогноза за предстојећи викенд (од 7. до 11. новембра)
Прессек пре 4 сатијош 29 повезаних