Povezane vesti
Kačavenda se guši u suzama Slomila se na komade u programu uživo, Đedović otkrio šokantnu stvar o Ani Ćurčić
Alo 14.09.2023
Kuma zaplakala zbog Ane, Đedović priznao šta je Ćurčićeva tražila od njega. Milena Kačavenda danima iznosi nepoznate detalje odnosa sa Anom Ćurčić i objašnjava koliko je bila izdana od strane prijateljice sa kojom se družila 30 godina. -… »
Svi su znali da vara zvezdana Milena Kačavenda otvoreno o Aninim preljubama, Đedović otkrio njene skrivene namere!
Alo 14.09.2023
Milena otkrila da njen bivši muž uopšte nije gotivio Anu, jer je znao za njene prevare. Sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević pročitao pitanje za Milenu Kačavendu. - Kumo, zašto tvoj bivši muž nije želeo Anu u tvom… »
Bebici srce ukrala takijeva bivša! Macanović dao Miljani blagoslov za vezu sa Terzom! (foto)
Alo 14.09.2023
Definitivno kraj! U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević je pročitao pitanje za Nenada Macanovića Bebicu: - Je l ti je krivo što se Miljana smuvala sa Terzom? - Ni najmanje, gde god da sam ja, ona je tu. Namerno me juri, i… »
Druge bi bile gore od Milene! Đedović i Lepi Mića stali na Kačavendinu stranu pa udarili na Anu! (foto)
Alo 14.09.2023
"Ana je nju prodala". U toku je emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj će voditelj Darko Tanasijević , učesnicima Elite postavljati pitanja na koja ste baš vi želeli da čujete odgovor. Marko Đedović i Lepi Mića su prokomentarisali to što Kačavenda… »
Optužila me da sam se promovisala! Kačavenda šokirala sve kada je otkrila šta joj je sve Ćurčićeva zamerila! (foto)
Alo 14.09.2023
Nije joj bilo svejedno! U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević je pročitao pitanje za Milenu Kačavendu. - Znamo svi da je Ana tražila da se objave pisma koliko si iih ti pročitala? - Ja sam sva pisma pročitala. Ovako kada… »
Čekamo da Mister Bulić digne sidro! Kačavenda priznala da li bi se pomirila sa Anom, pa otkrila koliko ona ima prijateljica…
Alo 14.09.2023
Neće joj oprostiti?! U toku je emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj će voditelj Darko Tanasijević , učesnicima Elite postavljati pitanja na koja ste baš vi želeli da čujete odgovor. Sledeće pitanje je dobila Milena Kačavenda. - Milena, šta… »
Čudi me da nije znala za anino kockanje! Mensur napao Kačavendu, pa je pohvalio, ona ostala bez reči! (foto)
Alo 14.09.2023
Bez dlake na jeziku. U toku je emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj će voditelj Darko Tanasijević , učesnicima Elite postavljati pitanja na koja ste baš vi želeli da čujete odgovor. Sledeće pitanje je za Mensura. - Mensure, šta se čudiš da kuma… »
Njoj je bitan samo novac! Aneli smatra da je Stanija kriva isto koliko i Asmin, Mića skočio kao oparen! (foto)
Alo 14.09.2023
Nije birao reči! U toku je emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj će voditelj Darko Tanasijević, učesnicima Elite postavljati pitanja na koja ste baš vi želeli da čujete odgovor. Prvo pitanje dobila je Aneli Ahmić. - Aneli, zašto bi Stanija… »
Vesti dana »
Si Đinping Bajdenu: Kina će raditi na blagoj tranziciji odnosa sa SAD
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 9 satijoš 1 povezana