Povezane vesti
Životna drama legendarnog košarkaša: "Jezik mi postaje tvrđi, baca me na sve strane, samo da se završi..."
Večernje novosti 14.09.2023
Legendarni srpski košarkaš i poznati trener Aleksandar Trifunović otkrio je u ispovesti na emisiji "K1" kako je proživeo najdramatičnije dane svog života, kada je u Banjaluci doživeo moždani udar dok je bio trener Igokee. Foto arhiva VN - Doživeo sam… »
Vuklo me i bacalo, mislio sam samo jedno - neka se završi! Trifa opisao životnu dramu: Osetio sam jezik, tako je počelo
Mondo 14.09.2023
Legendarni as Crvene zvezde, potom njen trener i evroligaški stručnjak opisao je do detalja kako je preživeo moždani udar. Veče velike drame, borba za ozdravljenje i povratak košarci. Legendarni as Crvene zvezde, potom njen trener i evroligaški stručnjak… »
Vesti dana »
Nikola pokazao zašto je dobio ugovor od 62 miliona evra: Dominirao protiv Nurkića u NBA ligi
Mondo pre 4 minutajoš 9 povezanih
Aleksandra Krunić ruši sve pred sobom na AO: Srpkinja u četvrtfinalu dubla, pale domaće miljenice!
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih
Vaterpolisti Srbije večeras protiv selekcije Mađarske u finalu EP
Radio 021 pre 19 minutajoš 1 povezana
Krunić i Danilina u četvrtfinalu Australijan opena u dublu
Radio sto plus pre 24 minutajoš 7 povezanih
Danas smena oblaka i sunca, u pojedinim krajevima Srbije pljuskovi sa grmljavinom: Evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana
Dnevnik pre 39 minutajoš 5 povezanih